Liv Ringström

Mobilklocka med gps till barnen
 Inlägget är i samarbete med monstermorris 
Har ni sett denna häftiga klocka? Det är en mobilklocka med gps i och jag har nu haft den hemma ett tag så att både jag och Steph har kunnat testa den för att säga vad vi tycker om den men innan så tänkte jag berätta lite mer om klockan i sig. Mobilklockan är till för barn, perfekt för dom som inte har mobil och den finns i två färger, rosa och blå. Klockan är vädigt enkel tycker jag nu när jag lärt mig, men det finns 4 knappar, en MOM , DAD , SOS och ON/OFFknapp och det är så att man kan bara ha två nummer inlagda så antingen är det mamma eller pappa som man ringer till. SOS knappen är så barnen kan trycka in om det kanske har hänt något, då kommer den ringa till båda numrena tills någon svarar ( mamma och pappa ), man kan även klicka i så att man får en notis varje gång barnet tryckt på SOS . Klockan är i ett bra material och väldigt mjuk och bekväm. 

Mitt lilla monsterbarn blev överlycklig när jag plockade fram klockan och efter att vi gått igenom hur den funka och testat lite så var det inga problem för henne sen. Hon har haft den i skolan så hon har kunnat kolla vart jag är när hon slutar men jag tror att den kommer användas flitigt under sommaren när man kanske ska åka till större ställen och roliga parker för att det finns risk att tappa bort varandra. En vardagsgrej tror jag också det kan bli eftersom att tjejerna här hemma ofta vill gå till en lekplats på en gård bredvid oss och då är ju klockan perfekt eftersom att jag och T kan ha koll och kontakt utan att vara precis där!

När jag hunnit testa klockan mer så kommer jag att skriva mer om den, har ni frågor så får ni gärna ställa dom så ska jag försöka svara. Finns det någon som önskar en video på hur klockan fungerar och låter så jag kan försöka ordna detta, säg till bara! 

Är du sugen på en egen mobilklocka så hittar du den HÄR
Mirre - Sweetwords

Men vilken toppenbra grej, verkligen

Svar: Ja jag är överraskad och väldigt glad att jag har något som kan fungera bra utan att ta till mobilen när hon är ute eller vi ska till t ex en stor affär eller så Liseberg m.m!
Liv Ringström

Dixi Wonderland

Härlig färg den hade :D

Svar: Visst är den läcker!
Liv Ringström

Jessica Högberg

Vilken rolig! Vad kostar den?

Svar: Om du köper den via min länk så kostar klockan 0kr och abonnemanget 149kr / mån i 12 månader, då med 20% . Du hittar mer om priserna och klockan om du klickar på länken och bara trycker i " ja gillat och delat " http://rea8.monstermorris.se/ .
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress