Liv Ringström

Min första från Nelly
Inlägget innehåller annonslänkar
Igår trilla den äntligen ner i brevlådan, min nya typ bomberjacka ifrån Nelly. Den är väldigt tunn så den är väl en sommarjacka / tröja liksom vilket passar mig väldigt bra då jag egentligen inte trivs i jacka men gärna vill ha något som täcker mig. Jag tog en storlek större än vad jag brukar ha för jag gillar när det sitter lite löst och fritt plus att jag kan ha tjockare tröjor under om det skulle behövas. Hur som så tror jag jackan blir perfekt nu till sommaren så den kommer nog användas flitigt! Annars så får jag väl säga att jag är nöjd , var första gången jag beställde ifrån Nelly men leveranstiden var helt okej och produkten i sig är jag nöjd över så tummen upp.

Förutom mitt paket så kom det även ett ifrån H&M med två par byxor till T , vi fick åka och byta grejerna då jag kanske var aningen trött när jag klicka i storlekarna haha men dom vi bytte till blev perfekta! 


Dixi Wonderland

Härligt att du blev nöjd :D

Svar: Ja men det var riktigt skönt, var lite skeptisk då man hört så olika ifrån andra men denna gången blev det ju riktigt bra! :)
Liv Ringström

A M

Åh så nice, alltid kul när man blir nöjd med det man beställt!
sv: Visst är de! Vill ha!
Kram

Svar: Verkligen! Kram!
Liv Ringström

Mirre - Sweetwords

Ohh så roligt att shoppa loss lite, jackan var finfin

Svar: Ja ibland behöver man skämma bort sig själv lite 👌🏻👌🏻
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress