Liv Ringström

Medusa 11 månader
Det är bara 1 månad kvar tills vi firar hennes 1årsdag, liksom va!? Det har gått alldeles alldeles för fort och det känns som att man inte riktigt hunnit med eller fått så mycket tid som man velat men det är väl alltid så man känner. 

Medusa är iallafall en pigg  och glad tjej, sprallig som bara den och envis såklart . Idag så har hon fått ett gäng tänder, hon går med gåvagn , mot möbler och om man håller i hennes hand men vill inte riktigt släppa taget och försöka helt själv ännu. Hon vet precis hur man ska göra för att retas och ler så fort någon försöker säga AJA eller ta något hon inte får ha ifrån henne och inte ett vanligt leende utan ett riktigt retstickeleende, haha! 

Hon har ju varit väldigt mammig och det är inte många som fått komma i närheten av henne riktigt men det har börjat släppa lite, under kalaset fick dom till och med bära på henne trots att hon såg mig och det har inte funkat tidigare, inte utan tårar iallafall. 

Vad ska jag säga, hon är frisk , glad och lite jäklig ibland precis som barn ska vara! Jag hoppas att hon ska våga släppa taget om vår hand och testa gå lite själv, hon vågar ju stå upp utan att hålla sig i så jag tänker att det borde inte vara långt bort och sen hoppas jag att det ska komma lite fler ord än dom som är idag. Men sånt kommer när det kommer, än är hon min lilla bebis och jag vill inte att hon ska bli stor fortare än nödvändigt, hehe! 

Det är ju dags att planera kalaset också kanske, vet inte riktigt hur vi ska göra med det. Jag vill ju spexa till det lite med en massa fina grejer men samtidigt så vet jag att hon är 1år och har verkligen ingen nytta eller glädje av det. Hm, hur har ni gjort eller planerar ni att göra för era små? 
Christer Holm

Det går fort med de små, de växer och rätt vad det är så är det 9 år med jädra vilja :P
Det är bra att hon är frisk och jäklig som man ska vara som barn..
Hoppas du får en bra dag :)

Svar: Ja det gör det verkligen, ohja jag vet inte vad som hände min 7åring.. hon var ju pytteliten för ett tag sedan, haha! Tack, detsamma!
Liv Ringström

Netti Starby

Vad kul att hon snart blir 1 år! <3 Kramis

Svar: Ja men samtidigt lite tråkigt att hon inte alltid kommer va min bebis haha, kram💕
Liv Ringström

Dixi Wonderland

Kan förstå att du tycker att tiden går för fort. Vet att många har gjortb en smash the cake, är det något som ni kommer göra? :P

Svar: Oh har verkligen funderat på det , blir ju så härliga foton att spara sen! 👌🏻
Liv Ringström

Mirre - Sweetwords

ja mamma & pappatiden varierar ju väldigt, nu är Bellis väldigt pappig, väldigt alltså, innan typ i sensommras då var det tvärtom, så nu får jag känna på hur det kändes för BQ =D

Svar: Jag men eller hur, jag väntar på att hon ska bli mer pappig . Dom har ju alltid haft goset liksom, att hon kunnat somna på hans bröst men sen är de mig hon ska hänga på , mig hon springer efter och jag som ska trösta, mata och finnas där :p
Liv Ringström

Louise

Tiden går verkligen superfort man hinner inte med ibland :P

Svar: Kan inte Annat än å hålla med!
Liv Ringström

Anita

Fina bilder :D

Svar: Tack:)
Liv Ringström

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh så kul att få läsa, och vad roligt att planera ettårskalas! :D

Svar: Ja verkligen men samtidigt som man har en massa idéer så står det helt stilla 😂
Liv Ringström

Pauline Hurtig

åh vilken vacker plats, där skulle jag vilja fota :) min son är också 11 månader nu snart, vill inte heller gå själv riktigt än men de är på gång! Vi ska ha en liten fin fest bara, inga inbjudningar utan bara säga vilka tider han brukar sova och att de är välkomna att fira :)

Svar: Jättefint! Åh vad mysigt, låter helt perfekt ju!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress