Liv Ringström

Klassbollen
Åh vilken grej! Lördagen bestod av en jäkla massa stress på morgonen innan jag kunde springa iväg till fotbollsplan och leta upp min tjej som spelade klassbollen för första gången! Jag var inte där hela dagen då det inte var min helg och jag hade mini så jag missade dom första matcherna men dom hade tydligen gått skitbra och det fortsatte sen också. Det var riktigt kul att få se henne springa runt så med dom andra barnen på planen och en jäkla tur med vädret hade dom! 

T jobbade en stund på dagen så han dök upp lite senare så vi kunde kolla på tjejerna ihop för Elina var också där och spelade. Dom kämpade på bra i värmen men man märkte att allt dom var både trötta och varma dock lika glada för det. Jag undrar om det blir något fortsatt intresse för fotboll eller om det bara var klassbollen som lockade för att alla kompisar var där , det återstår väl att se! 

Det är små vinnare vi har som fick fina diplom som vi får spara nu, jäklar så stolta vi är! 
Mirre - Sweetwords

Oh så lycklig glad tjej =D

Svar: Det var hon verkligen efter alla vinster :)
Liv Ringström

Ellen Gräntz

Åh, vilka härliga glada bilder! Blir glad själv :)
sv: Åh, men färskpotatis gillar faktiskt jag också. Det var alldeles för länge sedan jag åt det! Måste ha missat det förra midsommar, haha.

Svar: Åh tack så mycket! Visst blir man :)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress