Liv Ringström

Känslan när jag såg mig själv i tidningen
Jag vet inte riktigt hur jag ska börja skriva detta men för ett tag sedan så blev mitt inlägg uppmärksammat av blogg.se och strax efter det så fick jag mail från en som jobbar på expressen som ville göra en intervju om samma inlägg. Jag blev väldigt överraskad, nervös men också glad och när jag väl vågade svara så tackade jag ja och vi hade ett samtal där jag svarade på lite frågor och fick sen maila lite bilder. Flera gånger har jag funderat på om det var rätt att säga ja, det är ju skitläskigt att det ska synas så för en massa men det är ju en viktig grej och något jag är stolt över så om jag kan nå ut till fler är det bara bra. 

Igår så ringde min mamma och skickade en bild på en skylt som satt i stan med texten "Liv i Trollhättan...." och jag blev ännu mer nervös för nu var det på riktigt, jag tittade på nätet och hittade artikeln där och ja, jag blev ju glad samtidigt som jag ville gömma mig under täcket för ett tag, haha! 

Hur som så gjorde jag det, jag kröp ur mitt lilla skal och testade något nytt och det ångrar jag inte en sekund. Visst fan har jag varit nervös och det är jag nog än men det är väl på ett positivt sätt antar jag! Har ni läst artikeln?  

Länkar till -> artikeln & inlägget
Hanna Karlsson

Nu har jag läst artikeln och jag tyckte den var bra. Inget att vara nervös över. :-)

Svar: Åh tack, kul att du gillade den!
Liv Ringström

Louise

Väldigt modigt av dig att gå ut med de :)

Svar: Tack 💕
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress