Liv Ringström

Gå bort min stress
Hallå! Idag satte jag Medusa i vagnen och gick en promenad för att försöka släppa på alla tankar och grejer men jag tror nästan man tänker mer just för att man får tid för det, haha! Hur som så var det skönt att komma ut lite i min ensamhet ( mini sov det mesta ) och jag får väl försöka göra det lite oftare för kanske att det kan hjälpa mig att typ inte stressa ihjäl mig. Jag vet ju att många andra promenerar och tränar för att fokusera på annat, stressa mindre och det hade ju varit helt super om det kunde funka så jag får väl bara ta tag i mig själv och se om det fungerar på mig också , annars är det ju skönt att  komma ut och gå bara för att just gå.

Annars en lördag som denna då.. Barnen har varit ute en sväng men sen blev det lite regn så dom drog sig in igen. Vi har nog alla varit ganska degiga och trötta idag så jag är glad över att vi bara varit hemma och slöat precis sådär som man vill ibland. Sen har jag ju försökt förbereda och planera lite av det som ska upp här och småplocka här hemma men bara sådär lite så jag inte känner av det själv, haha!

Imorgon ska vi som sagt på kalas och sen tror jag Elina har träning inför klassbollen så det ska vi iväg på också innan hon ska åka hem. Sen börjar vardagen igen, så jäkla trist att helgen går så fort! Tur det snart är sommarlov! 

Hoppas ni haft en fin dag och får en mysig kväll! Glöm inte insta & fb 
Mirre

När jag hade som jobbigast i min babybluesångest så gick jag väldigt mycket tyckte det hjälpte mycket

Svar: Skönt att det hjälpte, jag får testa och hoppas på det bästa. Jag måste lära mig att släpparna tankarna för korta stunder :)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress