Liv Ringström

Ett första dopp?

Halloj! Idag var det som igår, sol och värme så när T slutade jobbet packade vi in alla bilen och åkte iväg tillsammans med min bror och hans familj till en badplats utanför stan. Tyvärr blev det lite molnigt när vi kom fram och blåste lite smått men dom hade byggt upp så bra där borta så vid bänkarna satt man i lä. Stephanie var snabb med att kasta av sig alla kläder för hon skulle minsann ta ett bad, det dröjde inte länge förrens hon sprang upp igen för det var inte så varmt som hon hade hoppats. Sen blev det väl mest lek på stranden för barnen medans T grillade och vi underhöll minstingarna. 

Tror vi var hemma runt 8 -8.30 och då fick barnen gå och lägga sig medans jag och T satte oss på balkongen fram till halv 12 på natten. Var så härligt ute och skönt att få sitta ensamma och bara babbla om allt möjligt, i detta fallet alla projekt och drömmar om hus. 
Mirre - Sweetwords

Oh så härligt

Svar: Oja, nu får man passa på!
Liv Ringström

Corina

Vad himla skönt med första dopp. Jätte fin bild på tösen.

Corina

Läste fel. Men kul att det var lek vid stranden 😍

Svar: Hehe, ja det blev ett halvt dopp för lilltjejen sen fortsatte de med lek , hade riktigt mysigt! Tack så mycket, kram!
Liv Ringström

carro

Va mysigt! :) Ja det är nog inte så jätte varmt i vattnet än :P man längtar ju tills man kan bada nu när det börjar bli varmt :)

Svar: Riktigt mysigt! Haha nja speciellt inte i sjöarna men tror att det i saltvattnet kan vara helt okej :)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress