Liv Ringström

Bustjej som testar tänderna på allt just nu

Godmorgon alla fina! Det är en strålande solsken även idag så jag har faktiskt varit iväg och handlat lite så jag. Medusa och Stephanie kan ha en liten picknick för det har Steph pratat om länge och eftersom att hon bara går halvdag idag så tänkte jag att vi kan passa på. Sen är vi långlediga och det ska bli himla skönt faktiskt, speciellt om vädret håller i sig! På facebook får man ju upp typ "den här dagen" och då var det bilder från när vi satt på stranden , badade och gjorde sandslott.. Jag har faktiskt lite ångest över att det snart är juni och ingen här hemma har badat ute än, vad händer liksom? 

Men förutom det då, har ni sett vad den här bustjejen har gjort med sin säng? Den här stod jag höggravid och målade för att den skulle vara alldeles perfekt och bra, jag hade färg på magen och överallt och så har fisungen bestämt sig för att testa tänderna på den,haha! Det började så gulligt med en liten rand i sängen och en dag så var den i stil med en zebra och allt den här lilla tjejen gör när man säger AJA är att storflina och se alldeles oskyldig ut , leendet och dom stora blå ögonen är livsfarliga! På ett sätt skulle jag vilja måla om men samtidigt så tycker jag att det är så charmigt med dom där små bitmärkena på sängen dock är jag lite orolig för tänderna, dom tar inte stryk av det va?

För övrigt så har jag blivit nominerad till Årets Babyblogg 2017 , 5 juni kan man börja rösta och det hade varit jättekul om ni ville slänga in en röst på mig då!  Och som vanligt, glöm inte min insta för fler uppdateringar & stories men också min fb där jag uppdaterar med nya inlägg och annat! Gilla gärna, kram! 
AyumuSWE

Vad kul att du har blivit nominerad till Årets Babyblogg 2017 :D Jätte fina bilder :)

Svar: Det är riktigt kul, tackar! :)
Liv Ringström

Bella

Men åh så söt! Och grattis till nomineringen, gud vad roligt för dig!

http://nouw.com/bellss

Svar: Hihi, visst är hon! Åh tack, det e riktigt kul!
Liv Ringström

ISA

haha ser så busted ut ;) världssöt tjej, verkligen!

Svar: Haha, verkligen 😂👌🏻
Liv Ringström

carro

Ska försöka komma ihåg att rösta på dig :)

Svar: Åh vad roligt!:)
Liv Ringström

Jeanette

Kul med nomineringen :) Jag var det förra året, men hade ju inte en chans gentemot det stora bloggarna. Vi måla och snygga till spjälsängen som vi hade även till våra två äldre barn, Melody har bitit loss en massa färg på ena sidan. Så fint :)

Svar: Ja de är roligt , misstänker också att de kan bli svårt att komma så långt då det är både många och stora som e med:p haha , åh inte bara min som gnager bort allt då, haha!
Liv Ringström

Mirre - Sweetwords

Såg att du var nominerad, suuuperskoj, samt de där bitmärkena känns igen )D

Svar: Riktigt kul:) såg dig på listan också!:) haha, åh en liten till som testat sina förstår jag:p
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress