Liv Ringström

Nu fick det bli första doppet!
Halloj! Idag var en lite halvsnurrig dag, trodde jag försov mig men insåg att Steph hade sovmorgon och sen satt vi vid skolan och vänta på Steph, visade sig att hon slutar ju senare än vanligt idag så där fick vi sitta ett tag och vänta, haha!  När hon var hämtad så åkte vi iväg till stranden i Vargön, Nordkroken. Vi hade ju stuga här en sommar vilket var riktigt mysigt. Men nu så sprang vi bara ner en snabbis till stranden, Medusa tyckte sanden var helkonstig haha. Fick några härliga bilder på henne i sanden iallafall så dom ska jag kika igenom när jag får lite tid över!
Himlen hade varit kolsvart och regnet hade öst ner men nu så klarnade det upp fort och min dotter är ju inte den som är den, kläderna åkte av och hon sprang ner till vattnet och började plaska. Jag har ju haft lite ångest över att jag inte badat ännu så jag slängde av mig kläderna jag också och hoppade faktiskt i , nackdelen med Nordkroken är att det e så jäkla långgrunt så jag fick tillslut bara sätta mig i vattnet. Det var inte det varmaste men inte heller så kallt och jag är helnöjd eftersom att jag iallafall fick badat innan Juni, ganska exakt också, hehe! Ibland är det spontana bara bäst! 

Kika gärna in på min instagram och facebook för att ta del av mer vardag och uppdateringar, gilla gärna inlägget via hjärtat , kram! 
En liten morsdag

Igår var det morsdag, jag blev väckt av Steph som hade gjort två teckningar till mig och sen fick jag en bamsekram av henne. T och E skulle åka iväg så jag och småtjejerna gjorde oss iordning för att dra till huset där vi i familjen skulle mötas upp och fira mamma. Det var riktigt grått och regnigt när vi åkte ner men sen blev det riktigt fint väder så vi passade på att lägga Medusa i vagnen och gå en liten promenad sen satt vi ute i trädgården ett tag med barnen innan vi bestämde oss för att dra hemåt igen. Vi hade en riktigt härlig dag som blev en mysig kväll tillsammans med tjejerna när vi käkade och kollade på film. 
Kika gärna in på insta & facebook , gilla gärna inlägget genom att trycka på hjärtat och om du lämnar ett spår så hittar jag tillbaka till dig, kram! 
Kalas hos 2åringen
Hipp hipp hurra! Idag är det ingen vanlig dag för det är tjejernas kusins födelsedag så självklart åkte vi dit på kalas. Vi åkte dit lite tidigare än vad kalaset började så tjejerna började blåsa upp och leka med ballonger, småttingarna var runt överallt och jag passade på att fota lite innan alla andra kom för jag vet att när det är fullt med folk så har man varken tid eller ork till att fotografera eller fotograferas.  

När alla sen dök upp så var det en liten kille som blev överlycklig över alla fina saker, vi bjöds på en supergod tårta och ungarna höll verkligen igång hela tiden. Tillslut blev man helt seg i huvudet av allt men det var riktigt trevligt och kul att få fira lillkillen på hans speciella dag. Efter kalaset så bestämde vi alla att åka in till stan och kika på bilar då det är cruising i stan , förhoppningsvis kan jag visa lite bilder därifrån senare men nu några bilder på dom där små galningarna som blåser ballonger, och ett av dom gulligaste leendena i världen. 

Hoppas ni haft en fin dag! Glöm inte kika in på min insta & fb , gilla gärna inlägget. Kram!