Liv Ringström

Stephanies skolavslutning
Åh denna dagen började tidigt men en massa pirr i magen! Idag var Stephanies första riktiga avslutning och det har varit mycket pirr ifrån oss alla tror jag. Som jag skrev började dagen tidigt för det skulle lockas hår och klä upp sig och ordna med saker och ting innan det var samling på skolan. Halv 9 skulle barnen gå ifrån skolan till parken så strax efter 8 lämnade vi henne och for iväg för att få ordning på oss. 

Vi stod vid kanten och såg när flaggtåget kom gåendes. alla barnen bara lyste och det var väl inte så konstigt för nu var det inte långt kvar till lov! Efter tåget fick vi bänka oss inne vid scenen och underhållas av barnen som sjöng och spelade för oss, riktigt kul var det! Efter sång och avslut så var det som vanligt, krama och tacka lärare men sen SOMMARLOV! 

Och hur firar man att det är sommarlov? Jo man får tag i en god tårta ifrån Ritz , åker hem och möter mami med co. Sen fikar man, får lite blommor och bara njuter! Och tårta kunde ju inte passa bättre för vi har nämligen en 1åring i familjen idag, men det skriver jag mer om snart! 
Mirre Sweetwords

Oh så god tårta och fin hon är

Svar: Hon var jättefin, tack så mycket!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress