Liv Ringström

Somriga kläder att jaga bebis i
Inlägget innehåller annonslänkar
SOMRIGA JUMPSUITS OCH KLÄNNINGAR
 
Bright Red | Svart blommig | Blommig klänning | Lila klänning | Vit jumpsuit | Blå jumpsuit | Svart jumpsuit
Godmorgon, Jag sitter och väntar på att dom stora tjejerna ska komma hem och planerar även vad vi ska hitta på i veckan. Förutom lek,bad och allt det där har jag tänkt att jag ska försöka ta tjejerna på en liten shoppingtur då vi behöver uppdatera alla garderoberna, speciellt Elina behöver få in lite mer här. Även jag behöver uppdatera min garderob och jag funderar på att gå utanför min bekvämlighetszon helt och ev. skaffa en längre klänning eller jumpsuit då jag verkligen behöver något bättre än mina stuprörsjeans och typ hoodtröjor, haha! Jag ska dessutom jaga bebis hela sommaren så något lätt, puffigt och svalt är ju att föredra. Vi får se hur det går med allt det där, i första hand går barnen och deras garderob men sen så! 

Jag hoppas att vi får tur med vädret, vi har haft några riktigt härliga dagar med bra väder, bad och grillning så jag tycker det kan fortsätta så. Alla barnen är ju hemma denna veckan så det hade ju varit toppen om vi kunde dra till stranden eller bara vara ute och hitta på något. T jobbar tyvärr hela dagarna men jag och dom andra galningarna får väl försöka roa oss bäst vi kan! 
Mirre Sweetwords

Hoppas att det blir fin sommar instämmer och roligt att införskaffa sig lite nytt och dessa plagg var ju finfina

Svar: Jamen verkligen! ja det behövs äna, kan ju vara kul att prova på något nytt om resultatet blir bra vill säga :P
Liv Ringström

frida christina

Åh vad fint

Svar: Kul att du tycker det!
Liv Ringström

Norahsmamma

Fina plagg!!

Svar: Ja inte helt fel!
Liv Ringström

Linda

Riktigt fina plagg!

Svar: Mjo, det är de :)
Liv Ringström

Selma Åhlström

Hittade din blogg för några dagar sen och har varit inne här och kollat varje dag sen dess för att se om du lagt upp något nytt, din blogg är så himla mysig att läsa!

Svar: Åh vad roligt, tack så jättemycket!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress