Liv Ringström

Snart sommarlov och halvtid
Halloj, nu är helgen liksom över igen och jag dyker inte upp förrens nu men jag blivit van vid att göra så när det är familjehelg. Jag tror att sist jag skrev så handlade det om lilla Dusa som var dålig efter vaccinet men jag kan tala om att kvällen samma dag jag skrev det så piggna hon till sig och har varit den där sjövilda lilla tjejen som vi är vana vid, hehe! 

Förutom det så har vi haft alla tjejerna hemma så full rulle har det ju varit men nu idag har det varit lite knasigt faktiskt då båda var bjudna på olika kalas så först åkte Elina och sen Steph och nu när Steph ska hämtas så ska Elina till sin mormor. Så mh, det har varit en väldigt kort helg med tjejerna men snart är det ju lov och då sker lite förändringar. 

Jag tror jag nämnt det lite tidigare men nu är det bestämt och ordnat så nu när sommarlovet börjar så kommer Elina flytta hem till oss på halvtid, hon har ju bara varit varannan helg men nu blir det iallafall vecka och självklart fortsätter vi med det efter lovet om hon vill. Jag kan tänka mig att det kommer bli väldiga förändringar för oss alla nu, ingen av oss är ju van vid detta så det blir nog en utmaning i början innan alla hittar "sin plats". Men det blir nog bra tillslut, vi har ju sommaren att öva in allt det är sen när skolorna börjar det blir riktigt tufft för då är det flera barn som ska till olika skolor med olika tider, Dusa börjar dagis , vi bor en bit bort från skolorna och ja.. Men vet ni, det där jobbiga det tänke vi inte på nu! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress