Liv Ringström

Medusas firande
Ni trodde väl inte att detta skulle bli helt felfritt? Haha. Det var äntligen dags att fira Medusa efter en veckas lång väntetid. Vi valde att slå ihop det med midsommar då vi alla skulle samlas vid min brors hus (finns lite mer plats där) Hur som så skulle jag dagen innan förbereda tårtorna, men då skulle allt handlas, jag hade möten, jag shoppa med tjejerna och hämta T så när jag väl var hemma så var klockan jäkligt mycket och jag stod fram till midnatt och grejade med tårtorna. När jag väl fått lägga mig inser jag att FAN jag har inte köpt florsocker och behöver en hel del till frostingen.. Jag blev ju iallafall väckt kl 6 på midsommarafton och kunde lösa problemet, tårtorna fick istället bli klädda i grädde vilket jag nu i efterhand tror var mycket bättre. Jag gjorde 3 tårtor, en "vanlig" jordgubbstårta och två stycken, chokladtårtor men chokladmousse & daim.. Jag har numera blivit besatt av chokladmousse, det var ju riktigt gott! 

Medusa fick ta emot en massa fina presenter, både leksaker och kläder. En av mina favoriter var en prinsessklänning som hon fick av min farmor och farfar (kan visa vid ett senare tillfälle) . Men förutom presenter så var det ju dags för tårtorna och då hade jag faktiskt gjort en liten jordgubbstårta till tjejen och så fort den kom fram så hörda man bara "OOOH" . Jag hade hoppats på att hon typ skulle kasta sig över den sen men det gjorde hon inte utan hon satt och peta försiktigt på tårtan, hon är aldrig försiktig annars! Den verkade iallafall som att den blev godkänd för åt gjorde hon plus att jag var där och tjuvsmaka och den var riktigt god,haha. 

Vår dag fortsatte sen, Medusa hade en massa att greja med , tog lite tupplurer på sin mormor och busade med allihop. Nu skulle alla bara låta tårtan lägga sig och sen var det dags för midsommarfirandet och en massa god mat men mer om det i vid ett annat tillfälle. 

Jag har tyvärr inte så många , roliga och fina foton från midsommarafton då jag inte hade någon energi att springa runt med kameran efter allt. Ska kika om kanske min bror fått några som jag kan låna, kram!
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Lät som att det blev ett riktigt härligt firande! :)

Svar: litet,mysigt och perfekt:)
Liv Ringström

ISA

men guuuud så mysigt! nu blev jag sugen att gå på barnkalas och äta tårta, haha!

Svar: Verkligen, å så gott med tårta :)
Liv Ringström

Asylmamma

Åh vad duktig du är som fick ihop tre tårtor bara sådär 👍🏻

Svar: Hehe, tack du :p
Liv Ringström

Amanda

Men åh så härliga bilder<3

Svar: Tack:)
Liv Ringström

Mirre Sweetwords

Ohh så gott och så fint kalasandet vart

Svar: Riktigt gott, ja de blev bra trots allt:)
Liv Ringström

Anonym

Åh vilka tårtor!!!

Svar: Jättegoda! :)
Liv Ringström

Netti Starby

Så fina tårtorna blev och vilken mysig dag ni hade! :-D Kramis

Svar: Tack! Det blev mysigt. Kram!
Liv Ringström

Cissu

Vilka fina tårtor! Låter som det blev ett mysigt firande ;)

Svar: Tack, det blev de:)
Liv Ringström

eva lina

vilka söta bilder! <3

Svar: Tack så mycket :)
Liv Ringström

Louise

Lät som ett super firande och grymt jobbat med 3 tårtor 😱💕

Svar: Det var mysigt, tack! Kram
Liv Ringström

Johan

Åh, vanlig jordgubbstårta är min absoluta favorit! Må hända att det finns tusentals andra tårtor, men en vanlig hederlig jordgubbstårta slår allt :)


Svar: Håller verkligen med!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress