Liv Ringström

Medusa fyller 1år
Idag är det ett år sedan jag och T åkte in till förlossningen för att förberedas inför ett kejsarsnitt, för att genomföra ett kejsarsnitt och sedan få vår lilla grodunge i famnen. Jag minns vilken resa graviditeten var, vilket resa det var att få igenom mitt andra kejsarsnitt , jag minns också operationen, jag förlorade en del blod och var väldigt svag men jag fick en underbaring i famnen och kunde dagen efter packa ihop väskorna, sätta min bebis i bilstolen och åka hem. Hon var så liten, 46cm. Det var verkligen som att hålla i en liten docka, en både livlig men lugn sådan, en som bara sov med samtidigt inte ville vara stilla en enda vaken sekund.
 
Och ja, stilla vill hon fortfarande inte vara , det går i ett. Hon har ett humör som heter duga och är bestämd som bara den men jäklar så lycklig och go. Jag hade en önskan om att hon skulle kunna gå innan 1års ålder och vet ni, den önskan har gått igenom. Hon har ju inte haft problem att gå efter möbler eller sådär men varit lite rädd att släppa taget men nu dom senaste dagarna har hon vågat även det och går längre och längre på egen hand, sakta men säkert hehe! På hennes senaste bvc besök så fick hon måtten 8.870g och 73cm, växer perfekt efter sin kurva och det är bara bra även om man saknar stunderna när hon var 46cm lång och vägde 3194g. Hur som så är jag lycklig som har mina fina tjejer och så glad över att jag får finnas med på ännu en resa genom livet. Att vakna och se små tindrade ögon och ett leende är något av det bästa som finns!

Tyvärr kunde jag inte ha något kalas för lilltjejen idag och det gör lite ont men kalaset kommer. Vi hann med lite presenter, besök av mommo och att käka lite tårta som hon själv fick vräka i sig så en helt dum dag blev det nog inte. Tänk att en av världens finaste tjejer redan är 1år, den här tiden har verkligen flugit förbi och jag måste väl bara inse att min bebis inte alltid kommer vara en bebis hur mycket jag än önskar ibland.
Mirre

Ohh grattis till sötfia

Svar: Tack så mycket!
Liv Ringström

Maxarna

Nu får jag säga grattis i efterskott.. Sötnos..

Svar: Tack!:)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress