Liv Ringström

Jag ger upp 100 gånger om
Bjuder på en gammal mobilbild, vänj er inte! 

Idag tänkte jag att det skulle bli en sån bra dag, jag har alla tre tjejerna, T ska jobba hela dagen och halva kvällen men jag skulle få turen att ha bilen. Min tanke var att jag skulle passa på att åka till stranden med tjejerna eftersom att vädret tillåter, det kan vara kul att komma ut och hitta på något och ja vart ska man vara om inte på stranden under sommarlovet? Det har inte gått som planerat! Jag fick imorse köra T till en arbetskompis så han kunde samåka till jobbet, precis när T drar iväg så hör jag att Medusa börjar med kväljningar så fort stannar jag och flyger ut ur bilen, springer fram till henne och rycker upp dörren. Jag ser spya och fortsätter kräkas gör hon så på en halv sekund har jag knäppt loss hennes och slängt henne över mig.

Medusa har inte slutat kräkas men slutar tillslut och då släppte väl chocken för mig och jag insåg att FAN jag står här helt ensam mitt i ingenstans, jag är nerspydd, Medusa är nerspydd och hennes bilstol dränkt... Ni kan ju tänka er den doften i världens solsken.. När jag samlat mig så hittade jag ett par extrakläder som var Medusas så jag lyckades byta om på henne och sen fick jag slänga av mig mina kläder för att försöka torka rent bilstolen så gott jag kunde men också för att lägga kläderna i stolen så att hon kunde sitta där utan att behöva bli blöt av spyan. Just nu vill jag gråta men har gått in i något mammatänk och bara måste lösa detta

Äntligen kunde vi rulla hem, jag sitter i nattlinne och luktar spya.. Faktiskt så luktar allt spya! Jag tar mig upp med bebis och bilstol, efter många om och men har jag fått loss klädseln och råkar vinkla bilstolen på ett sätt som gör att det bara rinner ut en massa spya på golvet. Det är nu mitt 80e jag ger upp kommer, men jag löser det och tillslut är klädseln i tvätten, stolen duschad, Dusa i sängen och även jag har fått duscha av mig. 

Till det verkliga problemet, hur ska jag få ihop stolen och den skiten igen? Hur ska jag få in den rätt i bilen? Och hur ska jag ta mig till stranden eller hur ska jag kunna hämta T ? Ännu en gång, jag ger upp, ger upp alla planer.. Barnen frågar när vi ska bada, vart vi ska bada och här sitter jag och funderar på om jag vågar ge mig på skiten eller om jag förvärrar saken och sen står där i värmen och grinar med en unge på ena armen, en bilstol i andra och två tjejer som bara tittar. Nej vet ni? Livet är långt ifrån perfekt, jag kommer vara skitsur för att mina planer gick åt helvete men jag får väl bita ihop och se vad mer man kan hitta på, en mjukglass bör ju ordna upp lite kan jag tycka.

Update ; Skam den som ger sig, jag totalvägrade att låta mina planer gå åt helvete, vägrade ge upp denna dagen haha! Efter blod svett och tårar vad stolen ihopsatt och insatt i bilen, vagnen och väskor packade och barnen fastspända! Jag lyckades ännu en gång, haha! 
Mirre

Men nej så orättvist och typiskt då man är själv med. Kram

Svar: Riktigt typiskt med det ordna sig tillslut, kram!
Liv Ringström

Mirre Sweetwords

Hoppas att ni piggnat på er nu och trevlig midsommar

Svar: Åh tack detsamma!
Liv Ringström

Marie

Men oj va typiskt! Va skönt att det ordnade sig till sist. Trevlig helg!

Svar: Ja så typiskt! Men som sagt, skönt att det tillslut gick vägen! Detsamma, kram!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress