Liv Ringström

Hur det gick sen
Har ni inte läst om hur jag gav upp 100 gånger om så kan ni bara trycka på länken och få lite bättre koll på vad jag pratar om, hehe! Hur som så var det iallafall så att jag hade världen planer för onsdagen i veckan men hela morgonen och förmiddagen bara sabbades totalt och det uppstod lite lagom kaos MEN jag lyckades trots motgångar få ihop allt och dagen fick fortsätta som planerat. Hela planen var att jag skulle ta tjejerna till stranden eftersom att det bara var vi hemma och vi hade turen att få ha bilen hemma, vi åkte till affären och köpte lite fika och strandsaker, bland annat denna söta minihink med tillbehör som Medusa fick. 

När vi tillslut kom till stranden och det var så jäkla härligt, vi alla var nog halvt hängiga för det var riktigt varmt ute. Tjejerna var snabba med att springa och svalka sig i vattnet medans jag och Medusa började bygga lite i sanden och smygäta bullar såklart, haha! Sen fick ju även vi gå ner till vattnet och det gjorde susen för lilla Dusa som varit hängig pågrund av värmen. Jag satte henne precis i kanten vid vattnet men hon kröp ner lite längre så hon satt där och kunde plaska omkring och på bara någon sekund hade hon världens energi. 

Efter ett par timmar i vattnet, lite fika och sol så fick vi packa ihop och dra oss för att hämta pappan i familjen, Tjejerna var nöjda och trötta efter all lek, jag var trött efter allt som hänt med nöjd över att jag lyckades trots allt,haha! Det hade dock inte gjort något om det någon gång i mitt liv ville gå felfritt, inte gjort något alls faktiskt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress