Liv Ringström

Gäst på sjukan
Hallå! Idag fick vi börja lugnt. Elina åkte ju hem till sin mormor igår och Stephanie åkte till sin farmor för hon fyllde år så det var jag, T och mini kvar hemma. Eftersom att ingen skulle iväg till skolan så kunde vi ligga och dra oss ett tag innan vi gick upp och började våran dag. Stephanie hämtades sen , hon och en stor kasse med grejer för det var nämligen dags att rensa bland hyllor och skåp på skolan. Imorgon får vi se om jag hinner kolla igenom det, det var en massa pyssel såg jag! Sen var det dags för telefonmöte som faktiskt gick snabbare än jag trodde och det var ju bara positivt.
När ungefär allt var färdigt hemma, barn, möten och mat så tog jag och Stephanie en tur till sjukan för att hälsa på min lillebror som förra veckan fick en fyrhjuling över sig och framför sig har en sommar med gips och krage. Stephanie var överallt och ingestans, det skulle petas på allt verkligen,haha! Sen ville hon ut en sväng så det var bara att trycka lillebror i en rullstol som hon sen svängde runt med, hon var så glad när hon fick köra honom och ja, kanske ännu gladare när hon fick testa åka. Hm och ja, efter vi ätit upp hans choklad så fick han en kram och vi åkte hem. Hon har varit lite fundersam på hur hans sommar kommer bli men det ska nog lösa sig, lilla tjejen .. tänker alltid så på alla andra och vill att alla ska ha det bra och vara nöjda! 
Mirre

Men usscch då hur blir det med din bror då? Kommer han bli återställd?

Svar: Jodå, han ska väl bli bättre. Han hade utan tvekan en jäkla tur i oturen, kommer ju ta sin tid men han e nog tillbaka på banan om några månader :)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress