Liv Ringström

Första försöket i vattenfallet
Hallå! Jag får väl slänga ut lite halvtaskiga bilder såhär och hoppas på det bästa. Förut så packade jag ihop väskorna med kamera, stativ och allt sånt där och drog iväg till ett vattenfall i Vargön, tyvärr var det inte mycket till vatten i det fallet så jag fick bege mig till ett annat. Som tur var så var det lite mer styrka i vattnet där. 
Bilderna skulle egentligen ha tagits från andra vinklar och en massa annat MEN jag skyller på att det var första gången, jag ville bara se om jag kunde lyckas att få vattnet att se dimmigt ut och jisses vad jag höll på med inställningarna, jag höll på att bli knäpp på allt det där och bekvämt vare inte att så bland dom blöta stenarna.
Hur som så har jag fått testa lite nu och jag kan vara mer förberedd med bland annat inställningar, vinklar och motiv. Jag vill ha mer vatten och mindre berg men eftersom att detta bara var en liten test så duger det för denna gången, haha! Sen hoppas jag ju också att det inte ska dyka upp en snubbe med monsterkamera bakom mig för fan så jobbigt det var det kom en som kunde sin sak och jag satt där helt galen och grejade med allt, haha.  
 
 
Mirre

Så fint att fota vattenfall

Svar: Det är det verkligen, hoppas kunna få till några riktigt fina foton längre fram när jag lärt mig lite mer för det var ingen dans på rosor haha!
Liv Ringström

Jessica Högberg

Ha ha, monstekameror är inte kul;)
Fina bilder fick du!

Svar: Haha, nej man blir väldigt liten när man står där och vifflar för att gå ihop inställningar och det kommer en mer kunnig med kamera och objektiv dubbelt så stort som ens egna haha! Tack så mycket!
Liv Ringström

Sabina, mamma till 3

Det finns verkligen många fina plagg där, det må jag då säga! :) Jag är dock rätt kräsen när det kommer till kläder, tycker aldrig någonting är riktigt snyggt haha. Konstigt det där!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Fick lov att kolla vart detta låg, är det Vargön alltså? Vi ska till Vänersborg och campa i sommar. Såg att det ligger i de trakterna stämmer det? I så fall ska jag ta med familjen dit för det ser ju jättefint ut :)

Svar: Jupp de är det :) tycker verkligen ni ska åka dit å kika:)
Liv Ringström

Erika

Vilka fina bilder :)

Svar: Tack så jättemycket!
Liv Ringström

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Tycker du lyckades jättebra! :)

Svar: Åh tack, så kul att höra! :)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress