Liv Ringström

Elinas skolavslutning
Foton tagna av T, redigerade av mig. 
Nu är det sommarlov på riktigt! Idag så gjorde vi oss iordning och åkte iväg på nästa avslutning, det var Elinas tur denna gången och dom hade sin i en kyrka. Vi fick riktigt bra platser så vi kunde se allt och samtidigt hoppa runt med Medusa utan att störa någon och barnen sjöng. Man märkte på allihop hur dom ville få springa ut och bara få lov och det fick dom tillslut, så då samlades vi ute och fick ta några kort på sommartjejerna och Elina fick visa upp något arbete hon och resten av klassen gjort. Det blev tyvärr inte så mycket mer för oss eftersom att hon skulle hem till sin andra halva men nästa vecka börjar det på allvar för då ska hon börja bo halvtid hos oss och då blir det mer tid för allt. 

Nu hoppas jag att det blir en jäkla grym sommar med massa sol, bad och glass såklart. Vi har ju lite planer för sommaren men inte alls mycket, T kommer jobba mycket i sommar så vi får liksom ta det som det kommer.
Mirre

Så fina de är och ja hoppas att det blir en dundersommar

Svar: Tack, ja det får man verkligen hoppas!
Liv Ringström

Netti Starby

Vad mysigt med skolavslutningar och ha en fortsatt fin dag! :-D Kramis

Svar: De var riktigt fint! Tack, detsamma kram!
Liv Ringström

Bellefix

Själva ska vi bara ta det lugnt! Har lite grejer att fixa ordning i huset som tapetsering & golvläggning. Men de betyder att flickorna kommer få ett eget rum, och vi med! Hurra! :D

Svar: Åh vad kul att få greja så , önskar jag också kunde men tyvärr bor man i hyreslägenhet :/ Härligt med egna rum!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress