Liv Ringström

Bakpotatis & kycklingröra
Jag blev för ett tag sedan så sugen på bakpotatis så jag var tvungen att köpa hem det men också grejer för att göra en kycklingröra. Jag har faktiskt aldrig gjort någon typ av kyckingröra tidigare då jag liksom inte tyckt att det verkar gott men man måste väl testa, aight? 

Det blev faktiskt gott, potatisen hade jag i ugnen ett bra tag. Kycklingröran är en röra, bokstavligt talat. Jag hällde lite cream fraiche i en bunke och fyllde på med currykrydda, sweet chili  och lite annat sånt där. Mängd och mått jag har faktiskt ingen aning om då jag bara slängde ner lite av varje, blanda runt och smaka av. Tippade ner "kycklingtärnor" och lät det stå i kylen för att dra ihop sig. Är man inte sådär kräsen som jag är så är nog paprika och annat gott att ha i! 

Stephanie körde på det gamla vanliga, bakpotatis med smör och salt. Faktiskt så tycker jag det är godare än med någon röra, haha! Vi satte oss sen med varsin tallrik i soffan och sjönk ihop till en film och bara myste, varva ner och bara var. Sen fick det även bli lite godis i smyg för vi hinner ju inte med något fredagsmys. 


Mirre Sweetwords

Men oh så gott med bakpotatis

Svar: Ja jättegod, konstigt att man inte äter det oftare!
Liv Ringström

Marie

Så gott det ser ut!

Svar: Tack , det var riktigt gott!
Liv Ringström

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh så gott! Länge sedan jag åt bakpotatis, borde kanske laga det någon dag :)

Svar: Verkligen gott, konstigt att man inte äter det oftare!
Liv Ringström

Falling Into Selflove

Detta såg helt ljuvligt ut. Ska försöka hitta mod att testa dethär!
Fin blogg du har och härliga bilder. Kram

Svar: Det var riktigt gott, tycker verkligen att du ska ge det ett försök :) Tack så jättemycket,kram!
Liv Ringström

carro

Va gott! :O

Svar: Supergott! :)
Liv Ringström

Tess

Bakad potatis med kycklingröra är så gott! Försökte mig på att göra bakad potatis för ett tag sedan, men potatisen blev typ bara... mos (hehe), nej men den blev inte så fint delad som din. Sitter du på något bra knep för att skära den så fint, haha 🙈

Svar: Det var riktigt gott, å jag skar bara ett kryss över potatisen (ganska djupt) och sen tryckte ganska långt ner på den med tummar och pekfingrar så jag typ pressade upp den. Ja , det är lättare än det låter på min beskrivning, haha!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress