Liv Ringström

Bakpotatis & kycklingröra
Jag blev för ett tag sedan så sugen på bakpotatis så jag var tvungen att köpa hem det men också grejer för att göra en kycklingröra. Jag har faktiskt aldrig gjort någon typ av kyckingröra tidigare då jag liksom inte tyckt att det verkar gott men man måste väl testa, aight? 

Det blev faktiskt gott, potatisen hade jag i ugnen ett bra tag. Kycklingröran är en röra, bokstavligt talat. Jag hällde lite cream fraiche i en bunke och fyllde på med currykrydda, sweet chili  och lite annat sånt där. Mängd och mått jag har faktiskt ingen aning om då jag bara slängde ner lite av varje, blanda runt och smaka av. Tippade ner "kycklingtärnor" och lät det stå i kylen för att dra ihop sig. Är man inte sådär kräsen som jag är så är nog paprika och annat gott att ha i! 

Stephanie körde på det gamla vanliga, bakpotatis med smör och salt. Faktiskt så tycker jag det är godare än med någon röra, haha! Vi satte oss sen med varsin tallrik i soffan och sjönk ihop till en film och bara myste, varva ner och bara var. Sen fick det även bli lite godis i smyg för vi hinner ju inte med något fredagsmys. 


Medusas firande
Ni trodde väl inte att detta skulle bli helt felfritt? Haha. Det var äntligen dags att fira Medusa efter en veckas lång väntetid. Vi valde att slå ihop det med midsommar då vi alla skulle samlas vid min brors hus (finns lite mer plats där) Hur som så skulle jag dagen innan förbereda tårtorna, men då skulle allt handlas, jag hade möten, jag shoppa med tjejerna och hämta T så när jag väl var hemma så var klockan jäkligt mycket och jag stod fram till midnatt och grejade med tårtorna. När jag väl fått lägga mig inser jag att FAN jag har inte köpt florsocker och behöver en hel del till frostingen.. Jag blev ju iallafall väckt kl 6 på midsommarafton och kunde lösa problemet, tårtorna fick istället bli klädda i grädde vilket jag nu i efterhand tror var mycket bättre. Jag gjorde 3 tårtor, en "vanlig" jordgubbstårta och två stycken, chokladtårtor men chokladmousse & daim.. Jag har numera blivit besatt av chokladmousse, det var ju riktigt gott! 

Medusa fick ta emot en massa fina presenter, både leksaker och kläder. En av mina favoriter var en prinsessklänning som hon fick av min farmor och farfar (kan visa vid ett senare tillfälle) . Men förutom presenter så var det ju dags för tårtorna och då hade jag faktiskt gjort en liten jordgubbstårta till tjejen och så fort den kom fram så hörda man bara "OOOH" . Jag hade hoppats på att hon typ skulle kasta sig över den sen men det gjorde hon inte utan hon satt och peta försiktigt på tårtan, hon är aldrig försiktig annars! Den verkade iallafall som att den blev godkänd för åt gjorde hon plus att jag var där och tjuvsmaka och den var riktigt god,haha. 

Vår dag fortsatte sen, Medusa hade en massa att greja med , tog lite tupplurer på sin mormor och busade med allihop. Nu skulle alla bara låta tårtan lägga sig och sen var det dags för midsommarfirandet och en massa god mat men mer om det i vid ett annat tillfälle. 

Jag har tyvärr inte så många , roliga och fina foton från midsommarafton då jag inte hade någon energi att springa runt med kameran efter allt. Ska kika om kanske min bror fått några som jag kan låna, kram!
Nytt i min garderob
Inlägget innehåller annonslänkar
Hallå! Tidigari veckan var jag iväg på en shoppingrunda med tjejerna då vi alla behövde lite nytt i garderoben vilket jag e nämnt tidigare. Hur som så åkte vi till Överby, jisses vilken upplevelse det var att släppa loss dom inne på H&M , dom plockade på sig en massa som dom sedan gick in för att prova och matcha. I några timmar gick vi runt i olika affärer , hittade både skor och kläder så nu hoppas jag det är lugnt för ett tag. 
// Tunika // 
Även jag skaffade mig lite nytt, bland annat en tröja men också denna typ tunika ifrån Cubus. Jag har ju pratat om att skaffa något lätt och bekvämt så det fick bli denna, inget jag i vanliga fall skulle välja om man tänker färg och mönster, dock ångrar jag det inte för den e jäkla skön att gå runt i. 

Cubus har dessutom summersale så man kan plocka 3 för 2 på utvalda sommarvaror både för dam, herr och barn.