Liv Ringström

Vårt egna lilla zoo
Igår när Stephanie kommit hem och vi haft lite mys så kom Tobbe och hämtade oss tjejer som var hemma för vi hade en plan på att åka hem till min bror och kolla på nykomlingarna. Han har nämligen skaffat sig två getter, en mamma med sin lilla unge. Eftersom att dom nyligen flyttat dit så fick ju varra lite försiktiga för dom vart lite "blyga" men så himla söta, man ville bara få gosa med bebin. Kanske i framtiden, kanske! Förutom getterna så var vi inne och klappade på kycklingarna också, nu var dom dock bara gula på huvudet men dom var ju fortfarande små och söta. Steph tyckte dock att det var skitläskigt att klappa dom till en början och hon var inte ensam för jag trodde Tobbe skulle hoppa ur skinnet eller något när kycklingarna rörde sig, haha! 

På vägen ner till min bror så hade vi handlat lite till att grilla, man får aldrig nog av grillat! Vi alla blev iallafall mätta, det var riktigt gott och jag hade säkert kunnat äta 20 gånger mer men då hade jag antagligen spruckit. 

Dom två små satt och lekte , kasta sten och Dusa snubblade iväg på grusgången. Elina ska egentligen ha varit med men pågrund av besök hos mormor så kommer hon senare i veckan. Hur som så har Steph dragit iväg ner till min bror idag igen, hon bara lämnade mig och Dusa här hemma för att åka dit och bada i poolen, se djuren, leka och sova över. Tror det är första gången hon sover över där men det ska nog bli bra! Jag däremot kommer sakna ihjäl mig ännu mer, fick ha henne knappt en dag innan hon stack iväg igen den ongen! 

Jag hoppas ni vill trycka på hjärtat här under för att gilla inlägget men också kika in på instagram och kanske även facebook för att hålla er uppdaterade, kram! 
Queen gniztra

Mysigt det ser ut :-)

Svar: Det var det! :)
Liv Ringström

Johanna Utterberg

Vad mysigt och så söta getterna var! :)

Svar: Jättemysigt! Ohja, dom är så söta!
Liv Ringström

Mirre Sweetwords

Ohh roligt att hon ska sova över där och förstår då att du kommer sakna henne =D

Svar: Ja de blir nog spännande för henne:)
Liv Ringström

Dixi Wonderland

Så söta getter :D

Svar: Dom är riktigt söta!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress