Liv Ringström

Torra fall och fortsättning med långa backar
Och vi fortsätter på byebye, nu drar vi! När vi hade vaknat till liv på lördagen så gav vi oss iväg på nya grejer. Vi skulle bland annat ta en titt på ett vattenfall som jag inte kände till men med vår tur så var det kruttorrt, haha! Alltså jag är ju inte så förvånad då det ofta blir såna missar för mig men och andra sidan gjorde väl inte det så mycket för vi ska iväg på fler grejer och Medusa var lycklig när hon fick sträcka på sig.

Vi forsatte faktiskt mot Norge, Åkte till Halden för att besöka Fredrikstens Festning . Jag har varit här en gång tidigare men min gamla lärare, det är faktiskt riktigt fint och en jäkla härlig utsikt. Dock fick jag ännu en gång knuffa den där barnvagnen uppför en jävlig backe, men det gick haha! Vi tog lite fika, gick runt lite och tog några kort. Jag har en hel del som jag behöver gå igenom i datorn men tyvärr samarbetar inte datorn med mig så jag får slänga upp det som går sålänge 

( fotot är taget av Morgan, mamas love haha )
När vi gått en sväng, fikat lite och sådär så åkte vi hemåt mot mamma igen. Jisses vad trött jag var, men jag lyckades hålla mig vaken och strax efter att vi landat hos mamma så kom T för att hämta hem oss. Dusa blev alldeles lycklig när han kom, haha! När vi väl var hemma tog det inte lång stund innan vi båda somna, jag var helt slut men det var väldigt skönt att komma bort lite och hitta på lite annat, det är till&med så att bergsklättringen med barnvagn var helt okej, haha! 
Mirre Sweetwords

Men oh så härligt det låter och vilka fototillfällen =D

Svar: det var riktigt härligt, och ohja så fina vyer!
Liv Ringström

Alice Lindström

Vad roligt med Norge!

Svar: Jamen det var riktigt kul, länge sen man var där!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress