Liv Ringström

Skallar, hamsterhjul och en massa bollar i luften.
Hallå alla fina! Jag var lite rädd när jag vaknade eftersom att jag hade huvudvärk men efter att tagit mig upp och druckit ett glas oboy så var jag på banan igen! Dom stora tjejerna har sovit länge men lyckades tillslut ta sig upp, men vad gör det när det är sommarlov? Dusa låg och gotta sig länge i sängen men ville sen upp en en väldigt kort stund innan hon tyckte det var dags att sova igen. Hm, vad hände med dom där fartfyllda barnen?

Hur som så lyckades jag städa undan här hemma och igår hade vi besök av det vanliga gänget och tjejernas farfar, ska förhoppningsvis träffa honom mer i veckan och under helgen då T är ledig så man hinner lite mer. Jag hoppas också att det blir bra väder till helgen så vi kan bada eller hitta på något annat kul. Jag känner verkligen att jag behöver hitta på något och komma ur vardagen lite, det är verkligen dags för jag känner hur det börjar komma en massa ideer i mitt huvud och dom gånger jag blir som "mest kreativ" , vill bygga, göra om hemma, ändra inredning och sådär det är när jag gått i ett hamsterhjul eller att det varit mycket jobbigt och tråkigt runt om. Det är som att jag automatiskt säger till mig själv att fokusera på annat. 

Jag hoppas ni vill trycka på hjärtat här under för att gilla inlägget men också kika in på instagram och kanske även facebook för att hålla er uppdaterade, kram! 
Mirre Sweetwords

Ja det är verkligen supernyttigt att komma bort en sväng

Svar: Jamen eller hur, har ju bara en vecka semester sen och det känns alldeles för lite så får verkligen försöka göra det bästa av helgerna!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress