Liv Ringström

Saknar vardagens kaos
Hallå, Godmorgon och allt det där!  Igår så drog vi ner och tittade på den ena framskärmen till bilen som jag stått och lackerat, det är faktiskt första gången och med lite fuskgrejer så alltså resultatet var ju helt okej ändå. Under tiden som Dusa sprang runt på gräset , käkade bullar och busa med Tobbe så hann jag göra halva jobbet på den andra också så snart kan vi byta framskärmar på min lilla rääzer. 

Idag så är jag trött och det känns som att jag bara står och stampar, tror Dusa känner detsamma. Vi glömmer ständigt att ta upp barnvagnen ifrån bilen så vi är fast i lägenheten och dom andra är inte hemma. Jag är jätteglad över att jag får lite egentid med Dusa för det är ju ofta mycket runt om som man ska fokusera på samtidigt som på henne MEN nu har det varit så lugnt under så lång tid att jag snart går i taket. Ja, jag saknar det där kaoset jag är van vid och jag tror att Medusa gör det också, det märks så på henne när syskonen är här och inte. Skönt att alla snart är hemma och lediga så vi kan dra på semester, bara några dagar kvar! 
Mirre Sweetwords

Skönt att få komma iväg och göra något med familjen, så kände jag med innan vår semester började, nu har man ju börjat jobba och fått nya huvudbry, men ja allt blir bra i slutändan

Svar: Ja , jag längtar ihjäl mig!
Liv Ringström

En grön blogg

Vilken sötnos <3

Svar: 🤗
Liv Ringström

Eleonora Adriana ♥

Vilken sötis!

Svar: 🤗
Liv Ringström

Ida

Jättesöt! Ha en bra dag!

Svar: Tack! :)
Liv Ringström

Erica

Så go! :D Härligt att göra något med familjen.

Ha en jättefin dag!

Svar: Tack fina :)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress