Liv Ringström

Överfull filtkorg & rabattkod
inlägget innehåller reklamlänkar
Godmorgon! Jag hoppas ni har det fint, själv är jag lite trött då jag knappt sovit för jag var smart och drack energidryck igår kväll så runt 4tiden på morgonen somnade jag. Att jag reagerat så har inte hänt tidigare så blev lite chockad och jag lär få lida för det idag men vad gör det om hundra år? 

Något annat jag sysslat med idag är att faktiskt dela med mig av dessa bilder, jag blev som alla andra förälskad i tanken att ha en massa filtar i en korg dock tyckte jag att dom där metallkorgarna för flera hundralappar var alldeles för dyra så jag åkte till Öob och skaffade mig en plastkorg, vem ser det när alla filtar hänger över liksom? Dom ljusgrå plädarna har jag visat upp tidigare men den mörkgrå MYSA-pläden är ny och dom alla kommer ifrån Jotex. 

Jotex har dessutom 20% på hela orden med kod: 172372  som gäller fram till 1/9. Koden kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter och gäller inte på mattor eller annat ur möbelkategorin. Endast 1 gång per kund
Mirre Sweetwords

Skulle också vilja ha en filtkorg ska jag nog allt skaffa, är fint ju

Svar: Det är ju verkligen det och väldigt smart då jag har en sambo som avskyr när soffan är full med kuddar och filtar, haha!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress