Liv Ringström

Nu är han död så nu byter vi
Jag har dödat min kaktus, den sista jag hade. Den har stått på en hylla i sovrummet och nu när jag kom dit så låg han ner utan den minsta livsglädje, fan. Men men, jag hade planer på att byta ut honom då jag inte gillar det gula i honom. Min tidigare var vit och väldigt kall i färgen vilket passade mig bättre men nu så funderar jag på att strunta i kaktusarna helt och köra på bara gröna växter, gärna som hänger men jag vet inte helt säkert. Jag måste hitta någon växt jag inte petar och förstör, någon som inte heller behöver kärlek. Som ni ser på bilden så har jag dragit bort taggarna ifrån honom, jag kan inte låta bli. Jag har en annan växt med stora blad som jag gjort knutar på , räfflat och grejat med, helt förstörd med andra ord och som pricken över i:et är jag världsbäst på att glömma dom så dom får inte så mycket vatten som dom kanske velat ha, jag är en mördare helt enkelt.

Hur som helst, Medusa sover så jag tänkte dra igång med maten fast att jag har noll inspo. Samtidigt som jag gör det ska jag räkna ner dom sista timmarna som Tobbe jobbar innan vi på riktigt kan säga att vi har ledigt. Dock har vi lite att hinna med i helgen så som att skruva det sista på bilen, kalas och packa innan vi åker men vad fan , allt det där kommer kännas som ingenting nu när man vet att det faktiskt är helt lugnt några dagar. 
Felicia

Nej vad synd att kaktusen dog, men jag tror säkert att du hittar en ny blomma som du kommer överens med. Hoppas du får en bra helg!!

Svar: Hehe, ja men så är det väl hoppas jag kan bestämma vad som blir nästa och se om jag kan hålla liv i den lite längre :P Tack detsamma.
Liv Ringström

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Haha men åh, stackars kaktus! Jag har verkligen noll gröna fingrar, men har av någon anledning köpt en teplanta som kräver uppmärksamhet typ 24 timmar om dygnet. Vi får väl se hur lång tid det tar innan jag dödar den ;)

Svar: Haha, ja det vart lite illa :P haha, får hoppas den överlever ett tag, kram!
Liv Ringström

Mirre Sweetwords

Nej vad synd, stackars kaktus, jag har nog gröna fingrar tror jag =D

Svar: Hehe, ja det har tydligen inte jag :P
Liv Ringström

Lars Gustafsson

Jag har halvgröna fingrar vilken färg det nu blir. Men en kaktus är svårknäckt och är överlevare. Men inget är är ju omöjInger å de var väl luka bra den srickkakrusen fick hädan
Lars the fat man

Svar: Jag är uppenbarligen bra på att knäcka dom stackarna :P
Liv Ringström

Sanemro

Jag hade nog också lyckats med att döda en kaktus faktiskt. Hehe ;) Måste säga att du tar fantastiskt fina bilder! Vad har du för kamera? Jag är själv på jakt efter en bra kamera som inte kostar allt för mycket. Kan inte så mycket alls om kameror, men har ögat ett par som jag nog ska köpa.

Svar: Haha, då är jag inte ensam!:p tack så mycket , idag har jag en canon eos 1200d och den duger fint att börja med men vill uppdatera mig uppåt snart:) men som sagt, den duger bra:)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress