Liv Ringström

När jag och mini delar upp arbetet
Hallå alla fina! Igår så åkte Steph till sin mormor för en tjejdag men innan det så hittade på lite bus, dom som följer oss på instagram vet precis vad jag pratar om men för er andra så kommer det slängas upp lite här när hon kommit hem. Men förutom Stephanies förvandling så blev det en lång promenad på ca 2timmar igår tillsammans med T och Dusa, det var både härligt och välbehövligt. Nu hoppas jag att jag ska kunna dra ut honom fler gånger, hehe! 

Idag så har jag och Dusa sprungit runt här inne, hon har kastat brödsmulor över hela köksgolvet, jag har dammsugit och när jag gjort det så har hon dragit ut en massa jord i hallen så då dammsög jag där och då passade hon på att riva ut allt i vardagsrummet och ja så höll det på fram till att hon blev trött och ville ta en powernap. Nu har Dusa sovit i någon/några timmar så jag antar att hon snart vaknar och vill ha lite mat och sen är vi igång igen , haha! Men innan det får väl jag passa på att plocka lite i köket då det ser lite lagm kaos ut. Efter det kommer vi bara vänta på att T kommer hem så vi ev. kan hitta på något, vad får vi väl se då. 

Jag hoppas ni vill trycka på hjärtat här under för att gilla inlägget men också kika in på instagram och kanske även facebook för att hålla er uppdaterade, kram! 
Alice Lindström

Vilken fin bild!

Svar: Tack fina 🤗
Liv Ringström

Norahsmamma

Ja, jisse svad man får hålla på att plocka undan efter de små.

Svar: Haha, ja men verkligen!
Liv Ringström

Ida

Veckans blogg vinnare finns nu på bloggen :)

Svar: Ska kika:)
Liv Ringström

Johanna Utterberg

Kan tro att det blir mycket plock med småbarn! :) kram!

Svar: Ohja, verkligen hehe:)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress