Liv Ringström

Fredrikstens fästning
Vår första semestertripp blev en sväng till Norge, vi åkte över vid Halden och besökte Fredrikstens fästning som jag vid ett tidigare tillfälle varit vid. Varken Tobbe eller tjejerna hade ju varit där så vi gick igenom en massa, klättrade runt med vagnen på kullarna, i trapporna och överallt. Tjejerna verkade tycka att det var skitkul att springa runt bland allt men blev också lite rädda för vissa källarutrymme eftersom dom hade dragit igång några lampor och musik där.

Efter att vi hade gått runt en sväng vid fästningen så tog vi lite fika innan vi körde längre in mot Norge, inte så mycket längre men lite så vi fick se lite annat och innan vi begav oss mot mamis lägenhet igen så fick vi stanna och köpa både blöjor och choklad, blöjorna är ju riktigt billiga och chokladen ja den är långt ifrån billig men för jäkla god och eftersom att det är semester så får man faktiskt unna sig! 

Det kommer bli lite svårt att slänga upp en massa fixade bilder då jag inte vill lägga för mycket tid vid datorn men jag försöker iallafall få upp en del så kan jag ordna mer när vi är hemma!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress