Liv Ringström

Förvandlingen
BAAM! Hur häftigt är det inte? Stephanie har under en så lång tid pratat om att hon vill raka av sig håret, för hon vill kunna lägga över lite på ena sidan och puffa till det så hon ser ut som en rockbrud, hehe! 

Jag har aldrig varit emot ideen att raka av det, sånt gjorde jag också men däremot var jag rädd att hon skulle ångra sig eller att det skulle bli galet så ja det har fått ta den tid det tagit men i måndags så bestämde vi oss för att köra på. Medusa låg och sov så vi sprang in i badrummet och gjorde iordning men sen stod vi båda två och bara fnittrade och blev alldeles uppspelta, haha! Hur som så tog jag en tofs och klippte och bara väntade på en reaktion från Steph men allt hon gjorde var att fnittra ännu mer och slänga rakapparaten i min hand och så körde vi igång på riktigt. 

Detta kommer låta helt knasigt men det var faktiskt en grym upplevelse, jag hade kunnat göra det tio gånger om! Det bästa med allt var att Stephs ögon bara glittrade och hela hon var så lycklig och när  vi var färdiga så sprang hon till spegeln och skuttade av glädje. Själv kunde jag andas ut, jag var så orolig att det skulle bli tårar efteråt men inte! Istället fick jag en riktigt tuff tjej som fixade håret, slängde på sig HD-jackan och en rosa tyllkjol för att sedan hälsa på mormor. Det var en som en liten Kitty Jutbring / tjenare kungen figur som sprang omkring.

Haha, iallafall så är vi båda supernöjda och jag är så stolt över att hon vågade, hade du vågat låta ditt barn göra det om hen önskade? 

Jag hoppas ni vill trycka på hjärtat här under för att gilla inlägget men också kika in på instagram och kanske även facebook för att hålla er uppdaterade, kram! 
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh vilken tuffing! Härligt att hon är nöjd :)

Svar: Tack! Ja verkligen! :)
Liv Ringström

Cornelia

Vad fin hon är! Hon ser verkligen nöjd ut i blicken, både söt och cool!

Svar: Tack så mycket, ja hon blev så himla nöjd! :)
Liv Ringström

Pauline

Vilken cool och modig tjej! :D Passade henne jättebra :)

Svar: Tack, visst gjorde det !
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress