Liv Ringström

En vecka till semester!
Helgen är tyvärr över men det går väl inte klaga, jag har fått gjort lite bland annat så har jag grejat med skärmarna till bilen, Tobbe köpte nya för ett bra tag sedan så jag tog tag i lackerandet nu. Jag har aldrig gjort det tidigare och kör väl en budget variant men vafan, man måste ju börja någonstans och hellre att det blir gjort på något vis än inget alls.

Annars då så har vi haft det lite spretigt med barnen, det blir lite konstiga veckor och dagar nu när semestrar börjar komma igång och sådär men det funkar. Apropå semester, nästa vecka är det vår tur för då får Tobbe semester! Det ska bli riktigt skönt även om det inte blir riktigt som planerat men att få komma härifrån och att glömma vardagen och alla måsten kommer bli helt underbart. Tanken var att åka till Östersund men pågrund av olika anledningar så skippar vi det och lånar istället mammas lägenhet så vi kan åka över till Norge och sådär vilket var poppis hos tjejerna så det var ju bra! Har ni haft semester eller ska ni ha? Vad har/ska ni hitta på?

Jag hoppas ni vill trycka på hjärtat här under för att gilla inlägget men också kika in på instagram och kanske även facebook för att hålla er uppdaterade, kram! 
Dixi Wonderland

Hoppas att vädret håller i sig så vi får riktig sommar nu bara :D

Svar: Ja verkligen! Blir knäpp annars, haha :P
Liv Ringström

Celine

Förstår att du längtar!

Svar: ska bli galet härligt!
Liv Ringström

NICOLE

Skönt med semestern att se framemot :) Vi får 4e och 11e aug, så liiite kvar :D

Svar: Ja det ska bli så skönt att vi alla kan vara lediga ihop och hitta på något! Men snart så!
Liv Ringström

Days by Johanna

Kul med Norge! Jag har semester, eller ledig tid, har ferietjänst så varit ledig sedan 16/6 ledig lite till. Vi gör lite små utflykter och renoverar. Börjar bli lite less på gå hemma nu och vill göra något.

Svar: Det ska de bli! Ja det blir jobbigt att bara gå hemma, jag har gjort de allt för länge men ska bli skönt att även sambon blir ledig så vi kan hitta på något:)
Liv Ringström

Mirre Sweetwords

Så fubbigt er som får semester nu, verkar ju som sommaren kommer nu, en annan jobbar igen =(

Så vacker bild

Svar: Åh, ah jag hoppas värmen håller i sig , har börjat bli dåligt här igen . Tack:)
Liv Ringström

Rebecca Adnell

Älskar bilden!

Svar: Tack:)
Liv Ringström

Ajli Müller

Jag har semester fortfarande :)

Svar: Vad härligt!:)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress