Liv Ringström

En samlingsplats för din inredning
Detta inlägg är i samarbete med Roomly.se
Jag tror att det finns en hel del här som tycker om att köpa inredning, inreda , möblera och få trolla med sitt hem! Själv så tycker jag att det är skitkul med inredning och att få nygga upp mitt hem, ge det en speciell känsla. Det är många gånger jag blir som besatt, haha! Och väldigt många gånger jag bestämmer mig för att såhär ska det se ut men så tar det en stund och jag börjar på nytt för det är jäkla kul och det gör så mycket genom att flytta runt eller byta ut färger lite då och då i hemmet. 

Själv så uppskattar jag snygg dekoration, det går att göra väldigt mycket men små detaljer och ännu bättre är det om det har neutrala färger, naturnära och lite hårt. Ungefär som ni ser på bilden ovan, enkelt och snyggt. Eftersom att jag vet precis vad jag vill ha så blir det direkt till att söka på färgerna jag vill ha, så dom där rosa drömmarna sorteras ut och sen kan jag bara luta mig tillbaka och klicka mig galen på allt fint som finns. Något jag blev alldeles galen i var när jag kom på att jag kunde söka på skallar och vips så hade jag ett hav med fina döskallar och liknande för tro mig det har inte varit lätt när man ska gå igenom en massa sidor och sen klicka sig fram och tillbaka för att jämföra. Det slapp jag nu och det kom upp några skönheter som jag inte skulle tacka nej till, t ex texas longhorn. Han skulle gärna få flytta hem till mig och bo ovanför sängen eller vid tvbänken. 

Roomly.se som jag tycker ni ska kika in samarbetar med flera inredningsbutiker här på nätet och gör det enkelt att hitta. Istället för att klicka dig runt på flera sidor så kan du bara gå in på roomly och klicka dig runt, söka med sökord eller filtrera via färg m.m . Det är en lätt sida som gör det smidigare att nätshoppa. Det finns heminredning för alla rummen och dessutom till bra prise , förutom det så kan ni hitta rabatterbjudanden , nyheter varje dag och en härlig inredningsblogg där man kan hitta och få en massa inspo, tips och ideer.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress