Liv Ringström

Bye bye, nu drar vi!
Hallå! I fredags så åkte Steph till sin andra, T var på jobbet och jag passade på att smita iväg med Dusa. Mamma kom och hämtade oss under dagen och sen bar det iväg ut till henne, blev självklart lite fika där vilket Medusa uppskattade, haha! Sen när vi varit där en sväng så åkte vi ut och hitta på lite.

Vi åkte bland annat ut till Lysekil och skulle promenera vid berget, självklart ville vi ju uppå berget så det var ju bara att sätta igång. Jag kan ju tillägga att berget inte var så barnvagnsänligt men med mycket om och men så lyckades jag knuffa upp vagnen till toppen av berget. Var en riktigt fin och härlig utsikt ifrån berget och det fläktade så härligt för som ni förstår var det ingen lek att dra upp Dusa, haha! 

Efter några turer runt om så åkte vi hemåt, avslutade med middag innan Dusa fick lägga sig med mormor. 
Under lördagen hittade vi på annat, vi åkte bland annat över till Norge och fortsatte vårt klättrade och knuffade med vagnen men det slänger jag upp i ett inlägg lite senare. 

Jag hoppas ni vill trycka på hjärtat här under för att gilla inlägget men också kika in på instagram och kanske även facebook för att hålla er uppdaterade, kram! 
Ida

Så mysigt med Lysekil :)

Missa inte veckans blogg hos mig :)

Svar: Ja det var de! :) ska kika in
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress