Liv Ringström

Fredrikstens fästning
Vår första semestertripp blev en sväng till Norge, vi åkte över vid Halden och besökte Fredrikstens fästning som jag vid ett tidigare tillfälle varit vid. Varken Tobbe eller tjejerna hade ju varit där så vi gick igenom en massa, klättrade runt med vagnen på kullarna, i trapporna och överallt. Tjejerna verkade tycka att det var skitkul att springa runt bland allt men blev också lite rädda för vissa källarutrymme eftersom dom hade dragit igång några lampor och musik där.

Efter att vi hade gått runt en sväng vid fästningen så tog vi lite fika innan vi körde längre in mot Norge, inte så mycket längre men lite så vi fick se lite annat och innan vi begav oss mot mamis lägenhet igen så fick vi stanna och köpa både blöjor och choklad, blöjorna är ju riktigt billiga och chokladen ja den är långt ifrån billig men för jäkla god och eftersom att det är semester så får man faktiskt unna sig! 

Det kommer bli lite svårt att slänga upp en massa fixade bilder då jag inte vill lägga för mycket tid vid datorn men jag försöker iallafall få upp en del så kan jag ordna mer när vi är hemma!
Nu är han död så nu byter vi
Jag har dödat min kaktus, den sista jag hade. Den har stått på en hylla i sovrummet och nu när jag kom dit så låg han ner utan den minsta livsglädje, fan. Men men, jag hade planer på att byta ut honom då jag inte gillar det gula i honom. Min tidigare var vit och väldigt kall i färgen vilket passade mig bättre men nu så funderar jag på att strunta i kaktusarna helt och köra på bara gröna växter, gärna som hänger men jag vet inte helt säkert. Jag måste hitta någon växt jag inte petar och förstör, någon som inte heller behöver kärlek. Som ni ser på bilden så har jag dragit bort taggarna ifrån honom, jag kan inte låta bli. Jag har en annan växt med stora blad som jag gjort knutar på , räfflat och grejat med, helt förstörd med andra ord och som pricken över i:et är jag världsbäst på att glömma dom så dom får inte så mycket vatten som dom kanske velat ha, jag är en mördare helt enkelt.

Hur som helst, Medusa sover så jag tänkte dra igång med maten fast att jag har noll inspo. Samtidigt som jag gör det ska jag räkna ner dom sista timmarna som Tobbe jobbar innan vi på riktigt kan säga att vi har ledigt. Dock har vi lite att hinna med i helgen så som att skruva det sista på bilen, kalas och packa innan vi åker men vad fan , allt det där kommer kännas som ingenting nu när man vet att det faktiskt är helt lugnt några dagar. 
Saknar vardagens kaos
Hallå, Godmorgon och allt det där!  Igår så drog vi ner och tittade på den ena framskärmen till bilen som jag stått och lackerat, det är faktiskt första gången och med lite fuskgrejer så alltså resultatet var ju helt okej ändå. Under tiden som Dusa sprang runt på gräset , käkade bullar och busa med Tobbe så hann jag göra halva jobbet på den andra också så snart kan vi byta framskärmar på min lilla rääzer. 

Idag så är jag trött och det känns som att jag bara står och stampar, tror Dusa känner detsamma. Vi glömmer ständigt att ta upp barnvagnen ifrån bilen så vi är fast i lägenheten och dom andra är inte hemma. Jag är jätteglad över att jag får lite egentid med Dusa för det är ju ofta mycket runt om som man ska fokusera på samtidigt som på henne MEN nu har det varit så lugnt under så lång tid att jag snart går i taket. Ja, jag saknar det där kaoset jag är van vid och jag tror att Medusa gör det också, det märks så på henne när syskonen är här och inte. Skönt att alla snart är hemma och lediga så vi kan dra på semester, bara några dagar kvar!