Liv Ringström

Gräset på berget
- Ibland vill man bara vara fri - 
Vårt egna lilla zoo
Igår när Stephanie kommit hem och vi haft lite mys så kom Tobbe och hämtade oss tjejer som var hemma för vi hade en plan på att åka hem till min bror och kolla på nykomlingarna. Han har nämligen skaffat sig två getter, en mamma med sin lilla unge. Eftersom att dom nyligen flyttat dit så fick ju varra lite försiktiga för dom vart lite "blyga" men så himla söta, man ville bara få gosa med bebin. Kanske i framtiden, kanske! Förutom getterna så var vi inne och klappade på kycklingarna också, nu var dom dock bara gula på huvudet men dom var ju fortfarande små och söta. Steph tyckte dock att det var skitläskigt att klappa dom till en början och hon var inte ensam för jag trodde Tobbe skulle hoppa ur skinnet eller något när kycklingarna rörde sig, haha! 

På vägen ner till min bror så hade vi handlat lite till att grilla, man får aldrig nog av grillat! Vi alla blev iallafall mätta, det var riktigt gott och jag hade säkert kunnat äta 20 gånger mer men då hade jag antagligen spruckit. 

Dom två små satt och lekte , kasta sten och Dusa snubblade iväg på grusgången. Elina ska egentligen ha varit med men pågrund av besök hos mormor så kommer hon senare i veckan. Hur som så har Steph dragit iväg ner till min bror idag igen, hon bara lämnade mig och Dusa här hemma för att åka dit och bada i poolen, se djuren, leka och sova över. Tror det är första gången hon sover över där men det ska nog bli bra! Jag däremot kommer sakna ihjäl mig ännu mer, fick ha henne knappt en dag innan hon stack iväg igen den ongen! 

Jag hoppas ni vill trycka på hjärtat här under för att gilla inlägget men också kika in på instagram och kanske även facebook för att hålla er uppdaterade, kram! 
Torra fall och fortsättning med långa backar
Och vi fortsätter på byebye, nu drar vi! När vi hade vaknat till liv på lördagen så gav vi oss iväg på nya grejer. Vi skulle bland annat ta en titt på ett vattenfall som jag inte kände till men med vår tur så var det kruttorrt, haha! Alltså jag är ju inte så förvånad då det ofta blir såna missar för mig men och andra sidan gjorde väl inte det så mycket för vi ska iväg på fler grejer och Medusa var lycklig när hon fick sträcka på sig.

Vi forsatte faktiskt mot Norge, Åkte till Halden för att besöka Fredrikstens Festning . Jag har varit här en gång tidigare men min gamla lärare, det är faktiskt riktigt fint och en jäkla härlig utsikt. Dock fick jag ännu en gång knuffa den där barnvagnen uppför en jävlig backe, men det gick haha! Vi tog lite fika, gick runt lite och tog några kort. Jag har en hel del som jag behöver gå igenom i datorn men tyvärr samarbetar inte datorn med mig så jag får slänga upp det som går sålänge 

( fotot är taget av Morgan, mamas love haha )
När vi gått en sväng, fikat lite och sådär så åkte vi hemåt mot mamma igen. Jisses vad trött jag var, men jag lyckades hålla mig vaken och strax efter att vi landat hos mamma så kom T för att hämta hem oss. Dusa blev alldeles lycklig när han kom, haha! När vi väl var hemma tog det inte lång stund innan vi båda somna, jag var helt slut men det var väldigt skönt att komma bort lite och hitta på lite annat, det är till&med så att bergsklättringen med barnvagn var helt okej, haha! 
Powered by Jasper Roberts - Blog