Liv Ringström

Medusa 7 månader

Min underbara lilla skruttfia, hon är redan 7månader! Jag kan verkligen inte förstå hur fort tiden går och det säger jag varje månadsdag, haha. Men det är sant.

Medusa har ju iallafall fått en liten tand som jag tidigare skrivit, jag fick inte bara se den utan känna den ganska ordentligt när hon bet tag i mitt finger med den lilla men sylvassa taggen. Hon är som en liten fisk i vattnet och plaskar omkring och om hon inte badar så vill hon gärna sitta i sin gåstol så hon kan rusa omkring i vardagsrummet och jaga växterna. Det är väldigt sällan hon vill ligga ner, har man tur är hon nöjd när hon får sitta men annars är det stå upp som gäller och har nog alltid varit så.

Medusa har fått någon period där hon vaknar på nätterna men jag har varit likadan så vet inte riktigt vad det beror på, men idag så var hon riktigt trött efter en vaken natt för hon somnade i sin matstol när jag gav henne lite gröt så det var bara att flytta över henne till sängen.

Jag hoppas hon kommer in i det här med att sova nätterna igen för det är nog skönast för oss alla, dock kan jag ju inte klaga dom gånger hon vaknar på nätterna heller då hon alltid skiner upp som en sol och får en att bara smälta och glömma det som då kändes lite jobbigt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress