Liv Ringström

Medusa 8 månader

Medusa blev 8 månader i tisdags 14/2 så för två dagar sedan.

Idag var vi på bvc och därför har jag väntat med inlägget , jag ville ju få med vikt och sådär. Och vikten idag är 7910g så 1,2kg upp sen i december och längden är på 67, huvudomfång på 45. Min lilla dam har växt! Jag är ju inte direkt förvånad så som hon äter , haha. lik pappa .

Förutom vikt och längd så har hon fått två tänder, hon kryper och klättrar. Medusa är så sjukt rörlig, sprallig, full med energi och envis eller om man ska kalla det viljestark. Man får ingen lugn stund med henne för hon är verkligen överallt och ingenstans vilket är både kul och mysigt. Jag är glad över att hon är en så snäll bebis som sover på nätterna och även ca 2 gånger under dagen. De behövs små pauser för att vi sen ska hinna med allt i hennes takt , haha.

Jollrar gör hon hela tiden, babblar och sjunger, skrattar och har sig. Det bästa är när hon på morgonen eller kvällen ligger i sin säng och jag bredvid i min och sen hör hur hon ligger och kvittrar som en liten fågel. Hon har även lärt sig starta sin speldosa så den hör man innan hon ska somna och sen när hon vaknar drar hon igång den.

Allt ska ätas och smakas på, så man får verkligen ha stenkoll på henne nu, en gång ryckte hon tag i ett blomblad som hon så fint stoppa i munnen men spydde upp efter ett tag.. hm.. Men ja hon äter ju det mesta, dock hade det ju räckt om det bara var mat och inte t ex blommorna här hemma. Jag har helt enkelt en nyfiken , pigg och glad tjej..

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress