Liv Ringström

Vecka 49 / 2017
Halloj! alltså det börjar bli lite krångligt och få filmat så klipp för jag har en massa annat, jag har ingen aning om hur jag ska orka sen när jag börjar skolan. Men hur som vi är inte där ännu!

Denna veckan har varit lite av ett kaos skulle jag väl vilja säga, haha! Jag är väl olyckan själv så gissa vad, vi har haft 3punkteringar på 2veckor varav 2stycken var denna veckan.. bland annat på reservdäcket... Ja, Det vart punktering så jag fick pallra mig ner på parkeringen, sätta ungarna i bilen och byta till reservdäck och därefter så skulle vi åka till min bror och fixa däcken.. På vägen dit så åker vi ner i ett hål och vips så var reservdäcket paj men min bror rädda oss väl ur skiten så nu har vi däck igen. Iallafall för några dagar! 

Sen har vi väl inte gjort så mycket, Vi har varit fortsatt sjuka men lyckats ta oss igenom dagarna, vi har myst framför julkalendern (den e verkligen skit detta året men ungarna gillar den) och sen har vi haft en klanträff hos min bror. Med andra ord så har vi syskon med co. och mami träffats för att fika och sådär. 

Vi har även har lite skitnätter med minstingen så trötta har vi varit. Jag misstänker att Medusa har nattskräck och ingen dålig sådan heller. Men trots både upp och nergångar denna veckan så avslutade vi det med pepparkaksbak och lite advenstmys. Tro mig det har varit mer än en gång som jag sagt nu ger jag upp men fan asså, vi klarar oss ju igenom det ändå, hehe! 

Nu förbereder vi för en vecka med en massa luciatåg och grejer! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress