Liv Ringström

Medusas första lucia
Godmorgon! Alla är lämnade och jag är ensam hemma så jag passade på att titta igenom några av bilderna ifrån Medusas lucia. Igår var det nämligen dags för hennes allra första luciatåg, dock är väl jag lite tråkig så jag köpte inte värsta dräkten då det kändes lite onödigt. Hennes overall är ju röd så tyckte det räckte med en tomteluva, hon gjorde ju ändå allt annat än att stå i ledet med dom andra. Haha! 

Först stod hon så fint men det tog inte lång stund tills hon blev alldeles för nyfiken för att stå där så istället gick hon runt och tittade på alla, kikade på lyktorna och ja.. Gick runt som en liten tomte på vift. Kul var det iallafall och jag tror det var mer än en som skrattade åt den lille tomten som snubblade omkring i snön.

Efter Lucian så hoppade vi fort in i bilen för jäklar så kallt det var, vi stod ju ute och det både blåste och snöade. Barnen hade tur som fick stå i lä vid en vägg men det vart värre för oss andra,hehe! Jag tyckte oavsett kylan att det var kul och mysigt! Nu väntas två till imorgon och jag vet att Steph ska vara tomte hon med sen får vi se vad Elina blir! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress