Liv Ringström

Medusa 1,5år
Jag har försökt att göra egen snö i ps. Första gången så lite ok är det la?

Min lilla bebis, eller ja kan jag säga så fortfarande? Det är 1,5år sedan lilla Dusa kom till världen och jisses vilken resa det varit. Medusa är ju en liten vilding och har väl hållit oss alla sysselsatta men jag tror att tack vare hennes äventyrliga och lite envisa sätt så har hon utvecklats fort blivit en tuff liten tjej. Hon har ju varit snabb och tidig med det mesta och jag tror att det beror mycket på att hon har sina syskon och visst, hon har en jäkla vilja. 

Den senaste tiden har hon blivit tydligare i språket men förstår också väldigt bra, ja förutom när pappa säger till henne då, haha! Hon är också tydlig med vad hon vill och inte . Ibland ska man inte alls vara nära henne utan hon säger nej när man närmar sig men en stund senare kan hon komma och krypa upp i knät för att då är det mysdags, även det här med blöjan visar hon tydligt. Hon drar av blöjan helt och vill antingen vara naken eller ha trosor på sig så nu under lovet tänker vi att det är dags för potträning. 

Hon älskar djur , mat och att bada. Något hon inte alls tyckte om men börjat vänja sig vid nu är snön, hon vägra röra sig om man ställde ner henne i snön men nu efter att ha fått peta lite på det och ha varit ute med dagis så funkar det bättre. Annat som hon tycker är kul är väl att att räkna till tre och sjunga, hon sjunger hela tiden och just nu är det blinka lilla stjärna som är favoritlåten.

Det tråkiga och jobbiga är väl att hon har sin nattskräck som jag skrev i ett tidigare inlägg, det tar på både hennes och våra krafter. Men det är lite lugnare och vi testar bland annat det där att väcka henne när hon somnat, ja alltså bara puffa lite på henne så man får en reaktion sen så får hon somna om igen. Än sålänge har det gått bra.

Hennes vikt och längd är idag ca 9800g , 80cm lång med ett huvudomfång på 47,5cm 
Mirre Sweetwords

Nattskräck hade vår tös också ett tag. Det var verkligen jätte jobbigt. Man låg verkligen på helspänn hela tiden. Man vaknade själv i panik då det kom.

Svar: Oh det är så trist! Ja, man gör ju verkligen det!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress