Liv Ringström

Kommer ikapp
Hallå allihop! Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här, närmare två veckor tror jag men det har sina förklaringar. Det har varit mycket och samtidigt som man har stressat över jul och alla dess grejer så har jag velat vara med familjen och då är det ingen prio på dator och telefon. Det har även varit lite jobb här och där , fixande med annat så ja.. Tiden har inte funnits. Jag måste ändå säga att det har varit väldigt skönt att koppla bort vissa grejer, jag brukar ju vanligtvis köra på med alltihop men ibland behöver man sätta stopp för sig själv och nu passade de bra. 

Julen då, jo den var allt bra. Vi hade alla barnen denna julen så det var en massa stoj. Hela familjen samlades hos min bror och hans fru för att fira jul ihop och konstigt nog gick det jäklans bra, jag var beredd på att inte åka då det hade blivit alldeles för mycket för mig men jag åkte och jag överlevde. Haha! Vi åkte därifrån mätta och nöjda över julklapparna, tjejerna hade fått en massa fint! 

Dagarna efter har väl bestått mest av familjemys och lite jobb. Medusa och Steph fick åka till sin mormor då både jag och T jobbade tidigt och efter det så stannade Steph en extranatt för en tjejstund med mormor. Nu har Steph fortsatt iväg hem till sin farmor för en liten jul och nyår där, jag och T är ensamma med Medusa och funderar väl på hur vi ska fira nyår. Vi har verkligen inga planer och jag känner att om något ska planeras så får T stå för den biten, haha! 
Lars Gustafsson

God fortsättning på det nya året som närmar sig med stormsteg och gott Slut på det gamla året till dig och din familj

Svar: Tack, detsamma!
Liv Ringström

Mirre Sweetwords

God fortsättning och hoppas att nyår blir bra för er

Mirre Sweetwords

God fortsättning och hoppas att nyår blir bra för er

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress