Liv Ringström

Hejdå 2017
2017 har varit en jäklans karusell, det har gått runt och runt i samma veva som det gått både upp och ner. Det var nästan så att jag ville ställa mig och klappa mig själv på axeln under tolvslaget och liksom gratulera mig själv för att ha överlevt året. 

Jag ville att detta skulle vara ett familjeår, där vi prioriterade varandra men istället så har jag fått strida som en jävel, kommit bort i en tjock dimma och mer eller mindre låst in mig men ångest. Jag har mått så fruktansvärt dåligt under den där resan som varit men tillslut så fick jag beskedet att vårdnaden var min och både jag och min dotter grät av lycka. En tyngd som hängt över mig i så många år bara försvann och jag kunde bli människa igen, jag kunde fokusera på att umgås med familjen istället för att strida för den. 

Sen fick vi ju våra små utflykter och dom har betytt väldigt mycket för mig för det är vid dom tillfällena som jag kunnat koppla bort allt annat än oss, det var så jäkla härligt att gå runt på djurparken och se alla ungars ögon glittra eller när vi var vid sommarland och man såg hur stolta dom var när dom åkte den stora vattenkanan.
 
Sen är ju jag en sån där otursfågel, all skit händer mig hela tiden och det är flera gånger jag tänkt att om jag inte dör av detta vad fasiken ska jag mer behöva gå igenom!? När saker gick sönder gång på gång, när tusenlappar flög hit och dit till bilen, barnen eller bara rena skitsaker som man inte ens ska behöva tänka på så visste jag inte om det var ett skämt eller inte. Bilen har väl egentligen varit det största problemet, jag skrotade min och vi köpte en som var bättre för familjen och jag har aldrig haft eller hört någon med såna däckproblem som vi haft. Fan för bilar! men och andra sidan efter blod, svett och tårar så har det alltid löst sig. Och nu tänker jag släppa mitt otursdrabbade år och slinka in i ett nytt som förhoppningsvis har mer än otur att bjuda på . 

2018 Så börjar jag bland annat i skolan och ska plugga till undersköterska och jag hoppas verkligen att jag ska trivas och att det ska gå bra. Sen ska jag slippa strida för familjen detta året och bara vara med den istället, jag vill iväg på en liten semester och en annan helt underbar grej är att jag ska få bli moster, bonusmoster! Jag tänker hoppas och tro att detta året ska bli galet mycket bättre än det förra , å denna gången ska jag göra mer för att det ska ske.
Dixi Wonderland

Lycka till med studierna :D

Svar: tack:)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress