Liv Ringström

Dags för en ny utmaning!
Halloj! Det känns skönt att kunna sätta sig ner en stund , dom senaste dagarna har varit fulla med "att-göra" . Bland annat så hade varit mycket fix med jobbet, så jag har mailat och samtalat runt överallt tror jag. En hel dag gick åt till det och sen har det fortsatt lite smått här och där. Men det har varit andra grejer också. 

Jag blev antagen till utbildningen jag sökte så jag har suttit och ordnat lite med det, i Januari startar den! Det ska bli skönt på det sättet att jag får en rutin, kommer ut från lägenheten och får en bra utbildning men samtidigt är det lite jobbigt då dagarna kommer försvinna helt och barnen kommer få tillbringa så mycket tid på dagis och fritids. Men vi ska la ta oss igenom det också? Det blir en del som ska roddas upp nu, det ska ändras tider för barnen, jag ska planera in alla dagar och ifall jag kommer börja ta buss eller hur det blir. Men jag tror det blir bra!

Jag kommer läsa någon typ av vård och omsorg på ca 1,5år om jag inte minns helt fel. Det känns ju helt okej eftersom att jag ändå jobbar lite inom det och har väl ganska mycket vana inom det området. Plus är väl att det alltid finns jobb sen. Angående jobb så har jag tänkt försöka vara kvar som timvik men att ev. bara hoppa in någon helg emellanåt. Om det blir så vet jag inte men det är så jag planerat det just nu iallafall men ja, man får väl se vad jag orkar och hinner för jag vill ju självklart ha någon tid med min familj. Hursom, det är ska bli kul och spännande samtidigt som jag tror att det blir lite kämpigt att ta sig in allt och få andra rutiner, det påverkar ju hela familjen liksom.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress