Liv Ringström

Sommarens sista äventyr, Skara sommarland
- Får slänga upp en mobilbild då kameran inte åkte med på detta äventyret -

Sommarlovet har dragit mot sitt slut och det är både positiva och negativa tankar kring det men vi ville avsluta det så bra som möjligt. Jag hade tidigare i sommar fått biljetter ifrån pappa till Skara Sommarland så det var bara att packa bilen och dra iväg. 

Tjejerna visste ingenting och vi fick verkligen smyga med packningen, bita oss i tungan flera gånger och stå mitt i natten och göra matsäck men det gick och vi kom fram. Trots en regning bilresa så blev himlen blå och solen titta fram så vi hade riktig tur med vädret, yeay! Vi åkte karusellerna, käka glass och fikade innan vi begav oss till själva vattenparken. Medusa fick bada lite hon också men inte lika länge då det var lite kallt så både jag och hon fick sätta oss i solen medans T och tjejerna åkte i vattenkanorna. Alla var så nöjda och det gick så jäkla bra så det var verkligen sådär att man blev kär på nytt i hela familjen, det fanns ingen stress, alla var nöjda, hjälptes åt och hade kul. 

Till sist kom regnet även till oss , ganska lägligt då vi var väldigt trötta så vi packade ihop och åkte hem efter en jäkligt bra dag. Nu är vi redo att köra igång! 

Kameran åkte inte med, men på instagram uppdatera jag en del, se till att följa mig där! 
NORRSKEN EMMA

va kul att åka karusell =)

kram

Svar: Ja det var mysigt och kul! Kram
Liv Ringström

Mirre Sweetwords

Men ohh så härligt, kul att göra det som en överraskning med

Svar: Ja, det verkade vara riktigt uppskattat så jag är riktigt nöjd! :)
Liv Ringström

Sanemr0

Gud vad härligt det ser ut! 😃

Svar: Det var riktigt härligt! :))
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress