Liv Ringström

Rosa inpackning
Inlägget innehåller annonslänkar

Såhär jäkla snygg i håret har Stephanie blivit och det tack vare en inpackning! Stephanie har väl i alla tider velat färga sitt hår rosa men jag har liksom aldrig velat slänga hårfärg i hennes hår och har dessutom efter lite googlade sett att frisörer inte använder färg på sina kunder förrens dom fyllt 13år , vissa säger 16år. 

Men det måste ju finnas något sätt liksom, så jag funderade lite till och kom på att hallå jag använde ju revlons färgbomber när jag hade lila hår, det är ju en inpackning som inte skadar håret och sköljs ur efter några duschar. Så jag tänkte att varför inte! 

Jag var iväg på Lyko och fick lite hjälp, det slutade med en rosa inpackning ifrån Maria Nila. Färgen är inte i pastell som jag ville ha den så jag blandade ut den med lite balsam för att få en mer pastellrosa färg och det funkade jättebra.

Innan jag applicerade färgen så blötte jag ner det och handdukstorka det innan jag med en tandborste pensla i färgen på lite olika ställen i håret. Vi lät det verka i ca 10min innan vi tvättade ur det och fick ett jättebra resultat. 

Vi har tänkt köpa lila och blå också för att göra lite unicornhair av det hela. Jag måste också erkänna att jag e grymt avis på henne och lite bitter över att jag inte är blond för jisses vad jag vill göra likadant med mitt hår!
 
PhotoJelly

Wow, vad fint! Vill också ha blond hår nu :(

Svar: Tack! Ja men visst önskar man att man hade det! 😛
Liv Ringström

Dixi Wonderland

Minns tiden då jag var 15 och hade cerise rosa hår :D Nu är det pastell som gäller ;D

Svar: Ah de är ju snyggt , älskade att testa massa olika färger i mitt hår men sen gick man till helsvart oxh då är de inte lika lätt , tur lilltjejen går i mina fotspår haha👌🏻🤗
Liv Ringström

Mirre Sweetwords

Så fint och smidigt

Svar: Tack!:)
Liv Ringström

Norahsmamma

Vad collt!!!

Svar: Att det är!:)
Liv Ringström

Sanemro

Så fint hennes hår blev 😃

Svar: Det blev riktigt bra, tack:)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress