Liv Ringström

Nordens Ark
Innan vi börjar så vill jag meddela att jag är fullt medveten om folks olika åsikter kring djurparker och liknande, jag behöver inte ha dom i mitt kommentarsfält. 

Vilken jäkla dag! Jag hoppas att ni orkade ta en titt på bilderna för två av dom har jag blivit förälskad i. Hur som så hade vi tur med vädret idag, strålande solsken så vi bestämde oss för att åka till Nordes Ark eftersom att det varnas för regn senare i veckan. Vi berättade inte för tjejerna vart vi skulle utan det fick bli en överraskning som verkar ha gått hem. 

När vi kom in så var det några smådjur och sen kom vi till det dom kallade våtmarken där vi fann ödlor, ormar, sköldpaddor, grodor m.m och en del var riktigt häftiga i sina färger. Det var många som gömde sig riktigt ordentligt att vi inte hade en chans att hitta dom. 

Vi fortsatte att promenera i dom extrema backarna och hittade någon varg, ugglor , renar och leoparder. Ja, det var riktitg häftigt och har fått en massa häftiga bilder på dom. Några var lite svåra att hitta för att dom låg och gömde sig i skuggan men sen fanns det dom leoparder som sprang runt och lekte i sina hagar. Vi kollade även in tigrarna innan vi gick vidare till lantgården. 

Lantgården var lite mer anpassat för Medusa så hon kunde springa lite fritt, titta och klappa på kor, getter och kaniner. Det var riktigt mysigt och ett bra avslut tillsammans med en glass innan vi åkte hemåt.
Mirre Sweetwords

Ohh där skulle vår tös älska att gå =D

Svar: Det tror jag verkligen, riktigt kul och mysigt!
Liv Ringström

Norahsmamma

Vilken fantastisk dag!!!

Svar: Det hade vi verkligen! :)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress