Liv Ringström

Havets hus
Onsdagen fick bli en chilldag där vi inte gjorde någonting faktiskt, dom stora tjejerna åkte inlines och lekte med barn dom träffat på gården. Torsdagen däremot hade vi lite planer för och eftersom att det skulle regna så tänkte vi att vi kunde ta en tur till Havets hus. 

När vi kom dit var det kö in, det spöregnade och vi hade varken bra kläder eller paraply så vi var dyngsura när vi väl fick komma in. Det var dessutom inte bara kö till kassan utan runt hela skiten, så... För att underlätta lämnade vi vagnen och tänkte vi går/bär Medusa men alltså inte ens det gick för det var så mycket folk, man kunde inte ta sig fram och se fiskarna, man knödde och tappa bort varandra och sen kunde vi knappt hitta ut, haha! 

Det var tyvärr inget för mig, det tar typ 20min att gå igenom och vi betalade närmare 400kr för att inte se ett skit. Tummen ner och 20 minus för Havets hus. Nej men jag tror att det hade kunnat vara lite kul att gå runt om det inte var så mycket människor för 1. jag hatar människor och 2 det var alldeles för många för att det skulle kunna gå smidigt. Dom har en fbsida så jag tycker att dom borde kunnat meddela något där, berätta hur läget låg till eller på deras hemsida för jag kollar iallafall efter sånt. 

Iallafall, tjejerna tyckte väl att det var lite kul iallafall men man märkte även på dom att det inte alls var så fantastiskt som vi hoppats på. Kanske en annan gång! Har ni varit där någon gång? 
Emma -/ www.emmas.nu | mamma till Emilio | foto | vardag | skönhet och massa mer

Häftiga bilder ♡

Svar: Tack så mycket, kram!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress