Liv Ringström

Gör en egen ampel
Tänkte att jag kunde förklara hur jag har gjort min egna ampel då det var ett tag sedan man såg lite diy-tips här inne. Så det är väl bara att sätta igång men kom ihåg att detta är första gången jag gjort detta så vill ni har mer tips från proffsen så får ni nog googla er fram. Men vi kör väl igång.

För det första då så använde jag ett tjockare garn jag köpte för ett tag sedan hos KAKI , det var lite ta vad som finns hemma i mitt fall. Sen klippte jag tre längder på 2,5m vilket är väldigt långt när man gör en så enkel ampel som jag gjorde för en liten/mellan kruka men jag rekommenderar ändå att ha 2-2,5m långt . Efter att jag klippt ut dom så vek jag dom på mitten och gjorde en liten knut längst ut och placerade den i mitten på krukans botten (ha krukan upp och ner) Jag lät sen snörena hänga ner och började knyta dom . Det finns en massa olika knytningar och önster man kan göra men jag valde en vanlig och enkel, testa er fram vettja! Till sist så gjorde jag bara en knut på toppen av "rest"snörena så jag kunde fästa den i en krok. Sen var det klart .

Jag vill verkligen testa att göra fler och kanske i olika mönster, det blev jäkligt snyggt faktiskt och en väldigt mysig känsla i vardagsrummet. Jag funderar också på att göra någon väggbonad av något slag, hade varit kul att fylla upp väggarna lite för just nu är dom vita och helt tomma vilket gör det väldigt kalt i rummet. Någon som har en ide så får ni gärna tipsa! Jag hoppas kunna visa fler bilder ifrån vardagsrummet snart, så ni får se ampel i sin helhet också! 
Anonym

Vilken härlig blogg du har! Underbara bilder och inspirerande inlägg

Svar: Tack så mycket!:)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress