Liv Ringström

Är det höst nu eller?
Inlägget innehåller reklamlänkar

Förutom att det blivit grått, regnigt och kallare så är väl ett annat tecken på höst att det kommit ut en massa härliga kläder. Tjockare tröjor , perfekta färger (om ni svart och grått räknas som färg) 

Nu står verkligen hösten och knackar på dörren och jag känner lite " vad fan hände?" , allt har gått så jäkla fort tyvärr. Men hur som, jag är inte så bitter för det för jag gillar faktiskt hösten, allt blir grått och svart och eftersom att det är mina favoritfärger så är det alldeles perfekt! Det är tid för jeans, tjocktröjor,skinnjacka och boots. Man riskerar inte att smälta i någon värme och inte heller att frysa till is, det är liksom lagom precis så som vi i Sverige vill ha, haha! Vi kommer få regniga och mysiga kvällar men framför allt så kommer vi kunna dricka varm choklad med grädde och det är något att hurra över.  

Är det något ni gillar extra med hösten eller är det ett big no för er? 
Extra stöd vid högre tempo
Inlägget är i samarbete med sportsmart.se

Såhär ligger det till, jag har äntligen fått testa ett knäskydd. När jag var liten så ramlade jag och skadade mitt knä och har tyvärr varit dålig på att träna det som jag ska men det har också lett till att längre promenader eller bara promenader i ett högre tempo är väldigt smärtsamt. Även under kallare perioder så som höst och vinter gör det väldigt ont i knät och det är synd för jag tycker om att promenera men tyvärr hindras jag ofta av mitt knä.
Jag valde att testa knäskydd rehband  som är väldigt enkelt och har nu vid några tillfällen testat detta knäskyddet, bland annat när jag promenerat till skolan med min dotter och det är vanligtvis en promenad på 30-45min och eftersom att hon cyklar så får man ha lite tempo. Jag har också testat den vid kortare promenader och jag är hittills väldigt nöjd. Det känns att det ger ett bra stöd och även håller det varmt vilket jag tror är ett stort plus nu när det blir kallare. 
Gör en egen ampel
Tänkte att jag kunde förklara hur jag har gjort min egna ampel då det var ett tag sedan man såg lite diy-tips här inne. Så det är väl bara att sätta igång men kom ihåg att detta är första gången jag gjort detta så vill ni har mer tips från proffsen så får ni nog googla er fram. Men vi kör väl igång.

För det första då så använde jag ett tjockare garn jag köpte för ett tag sedan hos KAKI , det var lite ta vad som finns hemma i mitt fall. Sen klippte jag tre längder på 2,5m vilket är väldigt långt när man gör en så enkel ampel som jag gjorde för en liten/mellan kruka men jag rekommenderar ändå att ha 2-2,5m långt . Efter att jag klippt ut dom så vek jag dom på mitten och gjorde en liten knut längst ut och placerade den i mitten på krukans botten (ha krukan upp och ner) Jag lät sen snörena hänga ner och började knyta dom . Det finns en massa olika knytningar och önster man kan göra men jag valde en vanlig och enkel, testa er fram vettja! Till sist så gjorde jag bara en knut på toppen av "rest"snörena så jag kunde fästa den i en krok. Sen var det klart .

Jag vill verkligen testa att göra fler och kanske i olika mönster, det blev jäkligt snyggt faktiskt och en väldigt mysig känsla i vardagsrummet. Jag funderar också på att göra någon väggbonad av något slag, hade varit kul att fylla upp väggarna lite för just nu är dom vita och helt tomma vilket gör det väldigt kalt i rummet. Någon som har en ide så får ni gärna tipsa! Jag hoppas kunna visa fler bilder ifrån vardagsrummet snart, så ni får se ampel i sin helhet också!