Liv Ringström

Jag testar något nytt
 
Hej! Alltså detta är lite konstigt för mig och jag vet inte riktigt hur men på något sätt har jag snubblat in på blogg.se. Jag har tidigare bloggat på nouw, andra ställen innan det men på nouw trivdes jag ganska bra faktiskt, dom hade en enkel och bra inläggsfunktion som jag märkt att jag kommer sakna här men och andra sidan så tror jag att jag platsar bättre här inne på blogg.se , det återstår att se antar jag! 

Hur som så har jag plockat med mig några inlägg från min tidigare blogg, inte det lättaste när det inte finns något sätt att bara importera på men det gick, blev väldigt lite som fick följa med men jag kommer slänga upp lite pö om pö, t ex diyprojekt och annat. Det kommer säkert komma upp en del foton som jag lagt upp tidigare men det får man ta om man är en av dom gamla som hänger sig kvar. 

Ska vi köra på en liten presentation? Jag heter Liv och är 23år gammal, jag bor i en liten stad tillsammans med min sambo och våra tre döttrar födda -08 (mitt bonusbarn) , -10 och -16. Jag samlar på dödskallar, lyssnar på rock , tycker om att skapa och river gärna runt här hemma för att möblera och inreda. I bloggen kommer man att få ta del av mina intressen så som foto, skapa på olika sätt , skriva och även familjelivet i både text och bild. Och ja, det var väl lite om mig sådär snabbt och enkelt. Jag ska försöka se mig om lite här på portalen, jag hoppas även att mitt domännamn har kopplats in annars håller det på.

Min tidigare blogg kan ni hitta här , jag har även en instagram här och en facebooksida här!

Blogg.se

Lycka till med din nya blogg!

NORRSKEN EMMA

jag har också funderat att gå tillbaka till blogg.se, =)

ha en bra dag
kram

Svar: Åh jasså? Jag har aldrig varit här tidigare men känns ju mer som att min kategori passar bättre här! :)Tack detsamma,kram!
Liv Ringström

Mirre - Sweetwords

Hej välkommen till blogg.se, jag gillar den portalen, gillade nouw med, men det bara strulade för mig hela tiden där =D

Svar: Åh tack 😊 jasså? Jag hade själv aldrig problem på nouw men känns som om min bloggkategori passar bättre här , får hoppas det känns rätt. Är ovant men de ska nog bli bra 👌🏻
Liv Ringström

Tilda Barkselius

Hoppas blogg.se blir något för dig!

Svar: Ja, det är inte kul att flytta omkring . Tror funktionerna på nouw kommer saknas men att jag personligen passar bättre här , hehe!
Liv Ringström

A M

Jag tycker att blogg.se är väldigt bra! :) Hoppas du trivs!
sv: Visst är den, tack! <3

Svar: Ja det känns bra och som jag passar här men man saknar funktionerna på nouw,haha! Kanske bara är ovant:)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress