Liv Ringström

Påskafton tillsammans med påskbjörnen

Glad påsk allihop! Jag hoppas att ni haft en bra dag och att kvällen fortsätter så. Själv började vi dagen med att färga ägg som vi åt till frukost och efter det var det bara att sätta igång och sminka allihop.

Tjejerna var påskkärringar, även lilla Medusa fick röda kinder och fräknar över hela näsan men dom gnuggades fort bort hehe, T fick bli en påskgubbe. Hela familjen har diskuterat vad han ska vara men efter många om och men fick det bli en påskgubbe så vi slängde lite mascara i skägget och fräknar på näsan sen fick han låna min partyhatt, haha! Han blev riktigt stilig faktiskt. Jag skulle vara en påskhare, det gick lite sisådär och jag har nog inga bilder på det mer än på storyn i instagram men den hittar ni på livringstrom

 När hela gänget var färdiga så drog vi oss till huset där vi mötte upp mina syskon och mamma. På något vänster lyckades vi tvinga ner min lillebror i en björndräkt så han fick springa i skogen och lägga ut påskäggen som barnen sen fick leta upp. Det var både sjukt och roligt på samma gång, haha! Jag lär inte glömma den synen iallafall och förhoppningsvis inte barnen heller.

Hur som så hitta dom sina ägg, vi fikade lite och åt sedan mat hemma hos min ena bror&hans familj och nu avslutar vi med lite mys här hemma och såklart godisätande. Vad har ni gjort under påskafton?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress